Öğrencilerden Vali Su’ya Bayram Ziyaret… | MERSİN MOZAİK

Öğrencilerden Vali Su’ya Bayram Ziyaret…

Öğrencilerden Vali Su’ya Bayram Ziyaret… mersinmozaik.com

Vali Su,"Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin açıldığı 23 Nisan gününü, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan ederek sizlere armağan etmiş ve sizlere duyduğu güveni göstermiştir."

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 102. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında öğretmen ve öğrenciler, Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın da yer aldığı ziyarette Vali Ali İhsan Su, makam koltuğunu sırasıyla gelen öğrencilere devretti. Valilik makamını devralan öğrenciler kurum müdürlerini arayıp yapılmasını istedikleri konularda talimat verdi.  

Devir sırasında yaptığı konuşmasında, çocuklarımızın ve dünyadaki tüm çocukların bayramını kutlayan Vali Ali İhsan Su, “Sizleri bugün burada ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Bizler devlet ve millet olarak sizlere en iyi şartları hazırlamanın gayreti içindeyiz. Sizlerin de hazırlanan imkânları en iyi şekilde değerlendirmenizi ve başarılı olmanızı istiyoruz. ”dedi.

Valilikten yapılan açıklamada, ziyarette öğrencilerle sohbet eden Vali Su, dersleri ve gelecek planları üzerine konuştuğu bildirildi…