Mersin’de Coşkulu Gün... | MERSİN MOZAİK

Mersin’de Coşkulu Gün...

Mersin’de Coşkulu Gün... mersinmozaik.com

Kutlamalar kapsamında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali Ali İhsan Su ve protokol üyeleri verdi. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu ve ilkokul öğrencilerinin atık malzemelerden yapılan kıyafetleri sergilediği kutlama programında, dans gösterileri sahnelendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 102. yıl dönümü ve Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de coşkuyla kutlandı.

Mersin Valiliğimiz tarafından Cumhuriyet Alanı’nda düzenlenen programa Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra, Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Fuat Gedik, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, il protokol üyeleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Kutlamalar kapsamında düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini Vali Ali İhsan Su ve protokol üyeleri verdi. Öğrenciler tarafından şiirlerin okunduğu ve ilkokul öğrencilerinin atık malzemelerden yapılan kıyafetleri sergilediği kutlama programında, dans gösterileri sahnelendi.

<span times="" new="" "="" style="box-sizing: border-box">Vali Ali İhsan Su, renkli görüntülere sahne olan kutlama programının ardından alanda bulunan vatandaşları selamladı ve tüm çocukların bayramını kutladı.

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Su, çocuklarla ve vatandaşlarla günün anısına fotoğraf çektirdi.

Diğer yandan renkli ve güzel görüntülerin sergilendiği kutlamalara vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği dikkat çekti.