Motosikletler yola hazırlanıyor... | MERSİN MOZAİK

Motosikletler yola hazırlanıyor...

Motosikletler yola hazırlanıyor... mersinmozaik.com

Akaryakıta gelen aşırı zamlar motosiklete yönelimi artırırken, motosiklet fiyatları da yerinde durmuyor. Güncel şartlarda en ekonomik binek aracı elektrikli bisikletler.

Yaz sıcaklarının çevreyi ısıtmasına sayılı günler kalmasına paralel motosikletlerini elden gerçirtmeyi isteyen biniciler, servilerin yolunu tutmaya başladı.

Akaryakıta gelen aşırı zamlar motosiklete yönelimi artırırken, motosiklet fiyatları da yerinde durmuyor.

Güncel  şartlarda en ekonomik binek aracı elektrikli bisikletler.

Konuyu yılların motosiklet tamircisi İsa Nazlıgül’le konuşltuk.

Mevsim gereği işlerin yoğunlaştığını belirten İsa Nazlıgül,”Akaryakıt zamları motosikleti tutunacak dal konumuna getirdi. Gerçi motosikletler de yakıtla çalışıyor, ancak otomobil gibi binek araçlarına oranla daha ekonomik. Bugün kap tipi yarımotomotik motosikletler istisna diğerleri gücüne göre değişir, şehir içinde 100 kilometrede 3-4 litre yakar. Tasarruf yapmak isteyen vatandaşlar elektrikli bisikletleri tercih ediyor. Yakıt, vergi ve plaka derdi yok. Motosiklete dönersek, yaz mevsimi öncesi işler biraz olsun yoğunlaştı. Biz ayrıca piyasada kabul gören motosiklet firmalarının servisiyiz. Sürücülere önerimiz, motosikletlerinin eksiklerini tamamlamaları ve sürüş sırasında tüm düşüncelerini unutup yola odaklansınlar...”görüşlerini dile getirdi.