ALZHEİMER DERNEĞİNDEN SESLİ KİTAP... | MERSİN MOZAİK

ALZHEİMER DERNEĞİNDEN SESLİ KİTAP...

ALZHEİMER DERNEĞİNDEN SESLİ KİTAP... mersinmozaik.com

Prof. Dr. Aynur Özge,"Kitabın amacı hasta yakınlarının Alzheimer ile ilgili her konuda Alzheimer Derneklerinden yardım alabileceklerini bir kez daha duyurmak; onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek..."

Alzheimer Derneği Mersin Şubesi,"ALZHEİMER VE DEMANS HAKKINDA HER ŞEY"  kitabı hazırladı.

Alzheimer hastalığı konusundaki temel bilgileri ve karşılaşılabilecek sorunların çözümüne yönelik önerileri içeren bir kaynak kitap, Prof. Dr. Aynur ÖZGE önderliğinde, Özel Demans Alzheimer Engelli Bakım Merkezi Personeli, Dernek üyeleri ve gönüllülerinin katkılarıyla hazırlandı.
Konuyu der

erlendiren Prof.Dr. Aynur Özge, "Kitabın hazırlanması sırasında, bilgiler olabildiğince geniş yelpazede sunulmaya çalışıldıysa da, her Alzheimer hastasında süreç farklı olduğundan Alzheimer hasta yakınlarının bazı soruları yanıtlanmamış olabilir. Böyle bir durumda, hasta yakınları mersinalzheimerdernegi@gmail.com  adresinden ilgililere  ulaşabilirler.
Kitabın amacı hasta yakınlarının Alzheimer ile ilgili her konuda Alzheimer Derneklerinden yardım alabileceklerini bir kez daha duyurmak; onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek ve her sorunun öyle ya da böyle bir çözümünün olduğu konusuna dikkat çekmektir. Kitap ayrıca, Alzheimer hastalarına bakım verenler, hasta yakınları, alanda öğrenim gören öğrenciler ve konuya ilgi duyanlar için yararlı olacaktır.
"gürüşlerini dile getirdi.