Özkan’dan 1 Mayıs kutlaması… | MERSİN MOZAİK

Özkan’dan 1 Mayıs kutlaması…

Özkan’dan 1 Mayıs kutlaması… mersinmozaik.com

A. Galip Özkan,"Ülkemizdeki aksaklıklar demokrasinin tam anlamıyla egemen kılınamamasından kaynaklanmaktadır. Emekçi ve dar gelirlilerin ekonomik ve sosyal yönden gönenç düzeyinin yükseltilmesi için sosyal demokrat anlayışın iktidar olması sağlanmalıdır. "

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şube Başkanı A. Galip Özkan, emeğin ve emekçinin bayramı 1 Mayıs’ı kutladı.

1 Mayıs tarihin derinliklerinden gelen emek mücadelesinin mihenk taşı olduğunu vurgulayan Ali Galip Özkan, emekçinin ekonomik ve sosyal yönden gönenç düzeyinin yükseltilmesi için gerekli önlemlerin alınmasının gerektiğini söyledi.

Sosyal Demokrasi Derneği olarak emeğin ve emekçinin yanında olduklarını belirten A.Galip Özkan,” Her zaman olduğu gibi 1 Mayıs’ta da nabzımız emekçilerle atacak. Dernek olarak alanlarda emekçilerle omuz omza yürüyeceğiz. Maalesef ülkemizde emekçiler yaratılan artı değerden gerçek anlamda haklarını alamamaktadır. Ülkemizdeki aksaklıklar demokrasinin tam anlamıyla egemen kılınamamasından kaynaklanmaktadır. Emekçi ve dar gelirlilerin ekonomik ve sosyal yönden gönenç düzeyinin yükseltilmesi için sosyal demokrat anlayışın iktidar olması sağlanmalıdır. Emeğin ve emekçilerin kıymetinin bilineceği günlere tez zamanda ulaşmak dileğiyle 1 Mayıs Bayramınızı kutluyoruz…”görüşlerini dile getirdi.