MERSİN’E DİJİTAL KÜTÜPHANE | MERSİN MOZAİK

MERSİN’E DİJİTAL KÜTÜPHANE

MERSİN’E DİJİTAL KÜTÜPHANE mersinmozaik.com

Başkan Vahap Seçer,“Eskiden Orkide Kafe olarak kullanılan, sahilde Mezitli sınırları içerisindeki kafeyi çok modern, çağdaş dijital kütüphaneye dönüştürdük. Sanıyorum inşaat işlemi de çok kısa bir süre sonra orada başlayacak. Hem üniversiteye hem liseye giden öğrencilerimizin sahilde denize nazır, herhangi bir gelir testine tabi tutulmadan Belediyenin bu güzel tesislerinde derslerine çalışacağı, çorbayı, çayı, kahveyi bedel ödemeden içeceği bir tesis haline getireceğiz"

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı yenilikler sayesinde, Kültür Park’ın daha güvenli bir yer haline geldiğini ifade eden Başkan Vahap Seçer; söz konusu parkın temizlik ve bakım işlemlerinin kendilerinde olduğunu, ancak tahsis alamadıklarını vurguladı.

Tahsislerde Sıkıntı Yaşıyoruz” Başta Atatürk ve Kültür Park olmak üzere birçok yerin tahsisi konusunda sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Başkan Seçer, “Zamanında oranın devri yapılmış belediyeye ama Yenişehir kısmını Bakanlık yapmıyor. Bu gecikme, bu engelleme, adını siz koyacaksınız ama biz ihalelere çıkamıyoruz. Şimdi Mersin İdmanyurdu Meydanı ile Hilton arasında düzenleme yapacağız. Projesini bitirdi arkadaşlar ama ihaleye çıkamıyoruz çünkü tahsisini vermiyorlar” görüşlerini dile getirdi..

Mersin Dijital Kütüphaneye Kavuşuyor Başkan Seçer, özellikle kırsal mahallelerdeki çocukların kitap okuma alışkanlığını geliştirmeye yönelik kitap teminine devam edeceklerini ifade ederek, “Eskiden Orkide Kafe olarak kullanılan, sahilde Mezitli sınırları içerisindeki kafeyi çok modern, çağdaş dijital kütüphaneye dönüştürdük. Sanıyorum inşaat işlemi de çok kısa bir süre sonra orada başlayacak. Hem üniversiteye hem liseye giden öğrencilerimizin sahilde denize nazır, herhangi bir gelir testine tabi tutulmadan Belediyenin bu güzel tesislerinde derslerine çalışacağı, çorbayı, çayı, kahveyi bedel ödemeden içeceği bir tesis haline getireceğiz” dedi.