15 METRELİK APARTMAN BOŞLUĞUNA DÜŞEN KEDİYİ BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KURTARDI,,, | MERSİN MOZAİK

15 METRELİK APARTMAN BOŞLUĞUNA DÜŞEN KEDİYİ BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KURTARDI,,,

15 METRELİK APARTMAN BOŞLUĞUNA DÜŞEN KEDİYİ BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KURTARDI,,, mersinmozaik.com

Mezitli ilçesi Mesudiye Mahallesi’nde yer alan Selen Sitesi sakinleri, havalandırma boşluğuna düşen kedi için harekete geçti. Kediyi kurtarmak için bir süre uğraş veren vatandaşlar başarılı olamayınca, Büyükşehir Belediyesi’nin İtfaiye ekiplerine haber verdiler.

BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ’NDEN MAHSUR KALAN KEDİYE YARDIM ELİ…

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen ve 2 gün boyunca mahsur kalan kediyi kurtardı. Profesyonel kurtarma ekibi, 15 metre aşağıya inerek kurtardığı kediyi hayvan barınağına teslim etti.

MERSİN/(FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ)

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi’ne bağlı profesyonel kurtarma ekibi, 5 katlı bir apartmanın havalandırma boşluğuna düşen ve 2 gün boyunca mahsur kalan kediyi uzun uğraşlar sonunda kurtardı.

Mezitli ilçesi Mesudiye Mahallesi’nde yer alan Selen Sitesi sakinleri, havalandırma boşluğuna düşen kedi için harekete geçti. Kediyi kurtarmak için bir süre uğraş veren vatandaşlar başarılı olamayınca, Büyükşehir Belediyesi’nin İtfaiye ekiplerine haber verdiler.

15 metreden halat yardımıyla kurtarıldı

2 gün boyunca aç ve susuz bir şekilde kurtarılmayı bekleyen kediyi, ekipler halat yardımıyla kurtardı. Havalandırma boşluğunda 3. katta bulunan ancak site sakinlerinin kurtarma çabalarından korktuğu için en alt kata kadar inen kedi, uzunca bir süre ekipleri uğraştırdıktan sonra kurtarılabildi. Profesyonel kurtarma ekibi, 15 metre aşağıda bulunan kedinin yanına, site sakinlerinin söktüğü tenteden halatla inerek ulaştı. Uzun uğraşlar sonucu kurtarılan kedi, hayvan barınağına teslim edildi.

“Arkadaşlar büyük çaba harcayarak bu kediyi kurtardılar”

Site sakini Onur Ocak, kedinin uzunca bir süre miyavlayarak sesini duyurmaya çalıştığını söyledi. Kediyi kurtaramayınca Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber verdiklerini belirten Ocak, “Arkadaşlar ekipmanlarla geldiler. Evde kedi beslediğim için kedimin kafesini getirdim. Arkadaşlar kedinin kafese girmesini sağladı. Yardım eden herkese çok teşekkürler” dedi.

“Kendi imkanlarımızla çıkaramadık”

Seydi Vakkas Besili ise teşekkür ederek, “Bu kedi 2 gündür burada aç susuz kalmış. Kendi imkanlarımızla çıkaramadık. Büyükşehir Belediyemizin İtfaiye ekibinden yardım istedik. Sağ olsunlar geldiler. Arkadaşlar büyük çaba harcayarak bu kediyi kurtardılar. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız kesinlikle yasaktır ve bu elektronik postayı derhal silmeniz gerekmektedir. T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve T.C. MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ görüşlerini yansıtmayabilir. Bu e-posta bilinen bütün bilgisayar virüslerine karşı taranmıştır. Ancak gönderici, bu e-posta mesajının virüs koruma sistemleri ile kontrol ediliyor olsa bile virüs içermediğini garanti etmez ve meydana gelebilecek zararlardan doğacak hiçbir sorumluluğu kabul etmez.

Resim önizlemesi