Özkan’dan Bayram Kutlaması… | MERSİN MOZAİK

Özkan’dan Bayram Kutlaması…

Özkan’dan Bayram Kutlaması… mersinmozaik.com

A.Galip Özkan,”Korona salgını tüm dünyada olduğu gibi bizde de çeşitli tıkanıklıklara neden oldu. Toplumu ekonomik anlamda zorlayan süreçte biraz da pandeminin etkisi var. Gelişmelerin iyiden güzelden yana yönelmesi adına birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Sosyal Demokrasi Derneği olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz..."

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A.Galip Özkan, ekonomik ve sosyal yönden sıkıntılı geçen sürecin Kurban Bayramı’nın paylaşımcı havasının toplumu biraz olsun rahatlatacağını umduğunu söyledi.

Olağan Genel Kuruldan sonra pandemi nedeniyle kesintiye uğrayan dernek çalışmalarının rayına oturduğunu belirten A.Galip Özkan,”Korona salgını tüm dünyada olduğu gibi bizde de çeşitli tıkanıklıklara neden oldu. Toplumu ekonomik anlamda zorlayan süreçte biraz da pandeminin etkisi var. Gelişmelerin iyiden güzelden yana yönelmesi adına birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Yarın başlayacak olan Kurban Bayramı’nın paylaşımcı havasının gerginlik ve sıkıntıları biraz olsun yumuşatacağını umuyorum. Sosyal Demokrasi Derneği olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz.

Tez zamanda daha huzur ve refahlı günlere kavuşmak dileğiyle Mersin Halkının Kurban Bayramı’nı kutlar esenlikler dilerim…”dedi.