TARSUS’TA TİYATRO AKŞAMLARI MÜTHİŞ BİR KATILIMLA DEVAM EDİYOR... | MERSİN MOZAİK

TARSUS’TA TİYATRO AKŞAMLARI MÜTHİŞ BİR KATILIMLA DEVAM EDİYOR...

TARSUS’TA TİYATRO AKŞAMLARI MÜTHİŞ BİR KATILIMLA DEVAM EDİYOR... mersinmozaik.com

Ferdi Aknur, Ahmet Çevik, Deniz Oral, Uhde Seçil, Seval Tufan, Pekcan Türkeş gibi usta oyuncuların yer aldığı rol aldığı oyunlar gün sonunda seyirciler tarafından ayakta alkışlanıyor. Dev kadro ile Tarsuslular açık havada Levent Kırca’nın duayen oyuncu ekibiyle yaz akşamlarının tadını doyasıya yaşıyor. İlk bir haftanın geride kaldığı açık hava oyununda Çağlayan, Cumhuriyet, Şehit İshak, Böğrüeğri, Akşemsettin mahallelerinden binlerce katılım gerçekleşti.

Tarsus Belediyesi’nin her kesimin faydalanabilmesi amacıyla düzenlediği kültür sanat etkinlikleri doludizgin devam ediyor. Levent Kırca ekibinden usta oyuncuların sahne aldığı ‘’Bir Yaz Eğlencesi’’ adlı seyirlik oyun Tarsus’un kırsal ve merkez mahallelerinde binlerce vatandaşın katılımıyla sahneleniyor.

Tarsus Belediyesi’nin kentte tiyatro kültürünü yaygınlaştırmak ve kültür sanat yaşamını diri tutmak amacıyla düzenlediği ‘’Bir Yaz Akşamları’’ oyunu ile binlerce Tarsuslu açık havada aileleriyle birlikte tiyatro izleme keyfi yaşıyor. Gündem ögelerinin yer aldığı seyirlik güldürü oyunu, akşamları mahallelerde kurulan sahnelerde yaklaşık 1 ay boyunca vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Ferdi Aknur, Ahmet Çevik, Deniz Oral, Uhde Seçil, Seval Tufan, Pekcan Türkeş gibi usta oyuncuların yer aldığı rol aldığı oyunlar gün sonunda seyirciler tarafından ayakta alkışlanıyor. Dev kadro ile Tarsuslular açık havada Levent Kırca’nın duayen oyuncu ekibiyle yaz akşamlarının tadını doyasıya yaşıyor. İlk bir haftanın geride kaldığı açık hava oyununda Çağlayan, Cumhuriyet, Şehit İshak, Böğrüeğri, Akşemsettin mahallelerinden binlerce katılım gerçekleşti.

BAŞKAN BOZDOĞAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER...

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen birbirinden farklı kültür sanat etkinlikleri için yetkililere teşekkür eden sanatseverler, “Tarsus Belediyesi’nin her kesime hitap eden kültür-sanat etkinlikleri nedeniyle memnuniyet duyuyoruz. Tiyatroya siz gidemiyorsanız biz getiririz diyen belediyemiz bizlere yaz akşamlarında memnun etmek için çabalıyor. Her mahallemiz de bu etkinliklerden faydalanabiliyor. Kültüre ve sanata önem veren başta Tarsus Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan olmak üzere emeği geçen ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.