Başkan Abdullah Özyiğit esnaf ziyaretlerini sürdürüyor... | MERSİN MOZAİK

Başkan Abdullah Özyiğit esnaf ziyaretlerini sürdürüyor...

Başkan Abdullah Özyiğit esnaf ziyaretlerini sürdürüyor... mersinmozaik.com

Özyiğit,"Büyük bir gayretle güzel bir Yenişehir için çalışıyoruz, önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Tabi hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmeler, onların önerileri de bize ışık oluyor. Birlikte yaşadığımız kent hakkında birlikte karar veriyoruz. Bu bizim için çok önemli. Halkımızın tüm kesimleri gibi esnaflarımızda zor günler geçiriyor, onlara da hayırlı işler kolaylıklar diliyorum....”

Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, Palmiye ve Gazi mahallelerindeki esnafları ziyaret etti. Esnafların ve bölgede yaşayan vatandaşların talep ve önerilerini tek tek dinleyerek not alan Başkan Özyiğit, hayata geçirdikleri projelerle ilgili bilgilendirmede de bulundu.

Her fırsatta kırsal ve merkezdeki mahallelere ziyaretlerde bulunarak vatandaşlarla bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, talep ve önerileri yerinde dinlemeye devam ediyor. Son olarak Palmiye ve Gazi mahallelerindeki esnafları ziyaret eden Başkan Özyiğit, vatandaşlarla buluştu. Hizmetlerinde daima katılımcılık ve ortak akıl vurgusu yapan Başkan Özyiğit ziyaretlerinde eğitim, kültür ve sanat alanında yapılan çalışmalar ile hayata geçirdikleri sosyal projeleri de anlattı. Daha fazla vatandaşın yararlanabilmesi için Yenişehir’de hayata geçirdikleri projelerden söz eden Başkan Özyiğit, ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başkan Özyiğit, “Birlikte yaşadığımız kent hakkında birlikte karar veriyoruz...

Güzel bir Yenişehir için büyük bir gayretle çalıştıklarını kaydeden Başkan Abdullah Özyiğit, “Bugün esnaflarımızı ziyaret ettik, kentimiz ile ilgili elbette ki görüş alışverişinde bulunduk. ‘Yaşam alanımızı nasıl daha iyi bir noktaya taşırız, hemşehrilerimizin yaşam kalitesini nasıl daha iyi arttırırız’ diye bir çaba içerisindeyiz. Büyük bir gayretle güzel bir Yenişehir için çalışıyoruz, önemli projeleri hayata geçiriyoruz. Tabi hemşehrilerimizle yaptığımız görüşmeler, onların önerileri de bize ışık oluyor. Birlikte yaşadığımız kent hakkında birlikte karar veriyoruz. Bu bizim için çok önemli. Halkımızın tüm kesimleri gibi esnaflarımızda zor günler geçiriyor, onlara da hayırlı işler kolaylıklar diliyorum....”diye konuştu.