ÇAMLIYAYLA’NIN TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR... | MERSİN MOZAİK

ÇAMLIYAYLA’NIN TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR...

ÇAMLIYAYLA’NIN TRAFİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR... mersinmozaik.com

Özerden, “Otoparkımız 3 katlı ve 105 araç kapasiteli olarak inşa edilmiştir. Ayrıca otoparkımızda kar-buz eritme sistemi mevcuttur. Kar-buz eritme sistemi, zemin kat ve açık alanlarda yağışın olumsuz etkilerini gidermek için yapılmıştır. .."

-ÇAMLIYAYLA KATLI OTOPARKI 1 AY SONRA HİZMETTE...

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Çamlıyayla ilçesine kazandırmak için, geçtiğimiz Şubat ayında yapımına başladığı Katlı Otopark projesinin yüzde 80’i tamamlandı. İlçenin, özellikle yaz aylarında yaşadığı trafik sorununu çözecek 105 araç kapasiteli 3 katlı otopark projesinin, 1 ay içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

-Sosyal aktivite alanları da var...

Modern bir yapıyla inşa edilen katlı otopark hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Yapım Bakım Onarım Şube Müdürlüğü'nde görevli İnşaat Mühendisi Oğuzhan Özerden, çalışmaların son hızla devam ettiğini belirterek, “7/24 yürüttüğümüz çalışmalarla, modern katlı otoparkımızı 1 ay içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Çalışmamızın şu anda yüzde 80’lik kısmını tamamladık. Bu proje, Çamlıyayla’da özellikle yaz aylarında ve hafta sonlarında yaşanan trafik sorununa çözüm olacak. Ayrıca sosyal aktiviteler için kullanılabilecek bir tesis özelliği de taşıyacak. Zemin katı; pazar alanı, konferans, sunum alanı ve çeşitli etkinliklerin yapılabileceği bir alan olarak dizayn edildi...” ifadelerini kullandı.

-Otopark 3 katlı ve 105 araç kapasiteli...

Otoparkın 1560 metrekarelik bir alan üzerine inşa edildiğini söyleyen Özerden, “Otoparkımız 3 katlı ve 105 araç kapasiteli olarak inşa edilmiştir. Ayrıca otoparkımızda kar-buz eritme sistemi mevcuttur. Kar-buz eritme sistemi, zemin kat ve açık alanlarda yağışın olumsuz etkilerini gidermek için yapılmıştır. Ayrıca özel gereksinimli vatandaşlarımız için zemin katta, engelli WC çalışmamız oldu. Bu çalışmamızın neticesinde Çamlıyayla’ya kazandıracağımız bu otoparkla, vatandaşlarımız için büyük bir sorun olan trafik sorununu çözmüş olacağız. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın konforu ve rahatı için her daim görev başındayız...” dedi.