Sosyal demokrasi Derneği Her Yerde… | MERSİN MOZAİK

Sosyal demokrasi Derneği Her Yerde…

Sosyal demokrasi Derneği Her Yerde… mersinmozaik.com

A.Galip Özkan,“Demokrasinin egemen olmadığı toplumlar, Büyük Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği ‘Muasır medeniyet’aşamasına yükselemezler. Bu bilinçe hareket eden biz sosyaldemokratlar emeğin ve emekçinin her daim yanında olacağız…”

Türkiye’de demokrasiye katkı veren sivil toplum kuruluşları arasında önde gelen Sosyal demokrasi Derneği, yaşamın tüm alanlarında etkinliklere katılarak iyiden güzelden yana müdahil oluyor…

Sivil toplum örgütlerinin demokrasinin vazgeçilmez destekçisi ve yönlendiricisi olduğunun belirten Sosyal demokrasi Derneği Mersin Şubesi başkanı A.Galip Özkan, üretenlerin yanında olduklarını söyledi.

Dernek üyeleriyle birlikte DİSK’in bir eylemine katkı veren A.Galip Özkan,”Toplumun refahı üretimle sağlanır. Refahın içselleşmediği toplumlarda demokrasi yeşerip kök salmaz.Demokrasinin egemen olmadığı toplumlar, Büyük Atamız Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği ‘Muasır medeniyetaşamasına yükselemezler. Bu bilinçe hareket eden biz sosyaldemokratlar emeğin ve emekçinin her daim yanında olacağız…”dedi.