A. Galip Özkan, ”Terör insanlık suçudur…“ | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan, ”Terör insanlık suçudur…“

A. Galip Özkan, ”Terör insanlık suçudur…“ mersinmozaik.com

A. Galip Özkan,”Tece Polisevi’ne yapılan saldırıda şehit düşen Sedat Gezer’e Allah’dan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralı polislerimize de acil şifalar diliyoruz. Provokasyonlara gelmeden birlik ve beraberlik içinde terörü tohumlayanlar ve maşalarının hedeflerine ulaşmalarına izin vermeyeceğiz…”

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, Tece Polisevi’ne yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, terörün insanlık suçu olduğunu söyledi.

Mersinmozaik.coma değerlendirmede bulunan Özkan, saldırıda şehit düşen Sedat Gezere Allahdan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralı polislere de acil şifalar dileyerek,Ülkemiz yıllardır terör saldırılarına hedef oluyor. Askerlerimiz, polislerimiz, memurlarımız, sıradan vatandaşlarımız can ve malından oluyor. Bu terör olayları sıradan olgular değildir, birilerini çıkar ve hesaplarına dönüktür. Özetle terör insanlık suçudur. Tece Polisevine yapılan saldırıda şehit düşen Sedat Gezere Allahdan rahmet yakınlarına başsağlığı, yaralı polislerimize de acil şifalar diliyoruz.  Her türlü terörü lanetliyoruz. Provokasyonlara gelmeden birlik ve beraberlik içinde terörü tohumlayanlar ve maşalarının hedeflerine ulaşmalarına izin vermeyeceğiz dedi.