A.Galip Özkan,”Belediye başkanlarımızın yanındayız… “ | MERSİN MOZAİK

A.Galip Özkan,”Belediye başkanlarımızın yanındayız… “

A.Galip Özkan,”Belediye başkanlarımızın yanındayız… “ mersinmozaik.com

A. Galip Özkan,"İstanbul’da uzun zamandan beri sürdürülen algı operasyanu kentimize kaydırılmış durumda.  Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni suç ve suçlularla ilişkiliymiş gibi göstererek yıpratmaya kimsenin hakkı yoktur. Haksızlıklara göz yumulmamalıdır. Doğru ve haklıdan yana olmak Sosyal Demokrasi Derneği’nin temel ilkelerindendir. İddia edilen eylemler yasa önünde hükme bağlanmadıkça herkes suçsuzdur. Söylentilerle kimse yıpratılmamalıdır. Son süreçte saldırılara hedef olan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile diğer belediye başkanlarımız yalnız değildir. Ayak oyunlarıyla vatandaşa ulaştırılan hizmetlerin kensitiye uğramasını engelleyeceğiz. Başkanlarımızın her daim yanında olacağız…”

Son zamanlarda belediyeler üzerinde çeşitli yollarla kurulup sürdürülmek istenen baskıların demokrasiyle bağdaşmayacağını belirten Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, her zaman doğru ve haklıdan yana olacaklarını, Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni yıpratmaya kimsenin hakkı olmadığını söyledi.

Terörle mücadelenin devletin emniyet ve kolluk güçlerinin görevi olduğunu, varsa suçlu yakalanıp gerekli yasal işlemlerin yapılması gerektiğini vurgulayan A. Galip Özkan,”İnsanlık suçu olan terör demokrasi adına en büyük tehdittir. Demokrasi ve insanlık sevdalısı sosyaldemokratları terörle ilişkilendirmek kabul edilemez. Çeşitli olayları bahane ederek belediyeler üzerinde baskı oluşturulması vatandaşa ulaştırılması gereken bazı hizmetleri kesintiye uğratır. Terörle mücadele devletin emniyet ve kolluk güçlerinin görevidir, varsa suçlu yakalanıp gerekli yasal işlemler yapılır. Ancak hukukun yok sayılmasıyla karşı karşıyayız, İstanbul'da uzun zamandan beri sürdürülen algı operasyanu kentimize kaydırılmış durumda.  Mersin Büyükşehir Belediyesi'ni suç ve suçlularla ilişkiliymiş gibi göstererek yıpratmaya kimsenin hakkı yoktur. Haksızlıklara göz yumulmamalıdır. Doğru ve haklıdan yana olmak Sosyal Demokrasi Derneği’nin temel ilkelerindendir. İddia edilen eylemler yasa önünde hükme bağlanmadıkça herkes suçsuzdur. Söylentilerle kimse yıpratılmamalıdır. Son süreçte saldırılara hedef olan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile diğer belediye başkanlarımız yalnız değildir. Ayak oyunlarıyla vatandaşa ulaştırılan hizmetlerin kensitiye uğramasını engelleyeceğiz. Başkanlarımızın her daim yanında olacağız…”dedi.