Vatandaşlar seslerine kulak verilmemesine tepkili... | MERSİN MOZAİK

Vatandaşlar seslerine kulak verilmemesine tepkili...

Vatandaşlar seslerine kulak verilmemesine tepkili... mersinmozaik.com

Kasım ayında Hilton Öteli önündeki kumsalda denize giren vatandaşlar, ilgili belediyenin plaj olabilecek kumsala gerekli düzenlemeleri yapmamasına tepki göstererek yılların ihmalinin giderilmesini istiyorlar... 

Hava ve su soğusa da denizin keyfini çıkaranlar var...

Hilton Oteli önündeki kumsaldan denize girren vatandaşlar, tek eksiklerinin zorunlu ihtiyaçlarını giderebilecekleri düzenleme olduğunu söylediler.

Kumsalın temizliğini de kendilerinin yaptığını belirten denizseverler, yıllardır istedikleri plajın kurulmayışına tepkililer. 

İlgili alanda ıllar önce Akdeniz Plajı’nın bulunduğunu vurgulayan vatandaşlar,"Uygusuz ortamlarda soyunup giyiniyoruz. Kumsalın temizliğini kendimiz yapıyoruz. Bu alana duş, soyunma kabini, büfe, emanet bırakılacak birim vb. ünitelerin bulunduğu tesislerden oluşan plaj düzenlemesi yapılmasını istiyoruz. Bölgeye canlılık getireceği gibi belediye bünyesinde çalışacak birkaç kişiye de istihdam olanağı sağlar…”dediler.

 Görüşünü aldığımız vatandaşlar, Hilton Oteli gibi dünya markasının çevresindeki güzelim kumsalın değerlendirilmemesinin bir anlamda kaynak savurganlığı ve çevre duyarsızlığı olduğunu da vurgulayarak seslerine kulak verilmesini istediler.