TARSUS BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK İNDİRİMİ... | MERSİN MOZAİK

TARSUS BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK İNDİRİMİ...

TARSUS BELEDİYE PERSONELİNE SAĞLIK İNDİRİMİ... mersinmozaik.com

Tarsus Belediyesi, çalışanlarının sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanması için Tarsus’ta çeşitli protokollere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Tarsus Belediyesi ve Özel Tarsus Hastanesi arasında belediye çalışanlarına indirimli sağlık hizmet sunulması için sözleşme imzalandı.

-TARSUS BELEDİYESİ VE ÖZEL TARSUS HASTANESİ ARASINDA İNDİRİM PROTOKOLÜ İMZALANDI...

Tarsus Belediyesi ile Özel Tarsus Hastanesi arasında indirim sözleşmesi imzalandı. Yapılan sözleşmeye göre Tarsus Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınlarına Özel Tarsus Hastanesi’nde yüzde 10 ile 15 arası indirim uygulanacak. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Belediye çalışanlarımızın sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanmasını önemsiyoruz. Protokolün taraflar ve çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz...

Tarsus Belediyesi, çalışanlarının sağlık hizmetlerinden indirimli bir şekilde yararlanması için Tarsus'ta çeşitli protokollere imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Tarsus Belediyesi ve Özel Tarsus Hastanesi arasında belediye çalışanlarına indirimli sağlık hizmet sunulması için sözleşme imzalandı. Protokolü Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan ve Özel Tarsus Hastanesi Başhekimi Dr. Çağla Sayar imzaladı. İmza töreninde Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Sayar, Başhemşire Fitnat Güngör, İdari İşler Müdürü Muhammed Sıddık Duri, Opr. Dr. Ömer Sayar ve Opr. Dr. Muharrem Kalbisağde de yer aldı.

PERSONELLER VE BİRİNCİ DERECE YAKINLARI FAYDALANABİLECEK...

İmzalanan protokole göre Tarsus Belediyesi personeli ve birinci dereceden yakınları muayenelerde yüzde 15, ameliyat ve medikal tedavilerde yüzde 10 indirimden faydalanabilecek. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan: "İki kurum arasında gerçekleşen protokol ile belediye çalışanlarımız ve birinci derece yakınları sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanabilecek. Personellerimize hayırlı olsun...” dedi.

 

--