VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, JANDARMAGÜCÜ SPOR KULÜBÜ SPORCUSU ASB.KD.BÇVŞ YUSUF DİKEÇ İLE GÖRÜŞTÜ... | MERSİN MOZAİK

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, JANDARMAGÜCÜ SPOR KULÜBÜ SPORCUSU ASB.KD.BÇVŞ YUSUF DİKEÇ İLE GÖRÜŞTÜ...

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, JANDARMAGÜCÜ SPOR KULÜBÜ SPORCUSU ASB.KD.BÇVŞ YUSUF DİKEÇ İLE GÖRÜŞTÜ... mersinmozaik.com

Spora başladığı günden bu yana çeşitli dallarda 84. kez Türkiye Şampiyonu 8. kez Türkiye 2.’si ve 4. kez Türkiye 3.’sü olmuştur. Yine çeşitli dallarda finalli ve finalsiz 36 kez Türkiye rekorunu kırmıştır. Şu anda halen Büyük Erkekler Havalı Silahlar Türkiye rekoru (591) T.S.K. rekoru (587) kendisine aitti

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Jandarmagücü Spor Kulübü sporcusu Asb.Kd.Bçvş Yusuf Dikeç ile görüştü.

Ziyaret vesilesiyle çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.Milli sporcumuz Yusuf Dikeç, 2001 yılından itibaren Atıcılık sporuna başlamış olup 2001 yılından bu yana hem ordu milli hem de A milli olarak yurtdışında Ülkemizi başarıyla temsil etmiştir.

Bu spora başladığı günden bu yana çeşitli dallarda 84. kez Türkiye Şampiyonu 8. kez Türkiye 2.’si ve 4. kez Türkiye 3.’sü olmuştur. Yine çeşitli dallarda finalli ve finalsiz 36 kez Türkiye rekorunu kırmıştır. Şu anda halen Büyük Erkekler Havalı Silahlar Türkiye rekoru (591) T.S.K. rekoru (587) kendisine aittir. 50 metre Ateşli Silahlar Türkiye rekoru (568) kendisine aittir. (25) metre Ateşli Silahlar Yavaş+çabuk Türkiye ve Dünya rekoru (597) Askeri çabuk T.S.K. rekoru (588) halen kendisine aittir.