A. Galip Özkan’dan Panele Davet... | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan’dan Panele Davet...

A. Galip Özkan’dan Panele Davet... mersinmozaik.com

A. Galip Özkan, "Davetimizi kabul eden Prof. Dr. Mert Aktaş, Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, SDD Genel Başkanı. Sami Doğan, Önceki Genel Başkanlarımızdan Murat Karayalçın’a çok teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi derneğimiz bir fikir kuruluşu, değişik konularda bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz. Konuya ilgi duyan herkesi panelimize katılmaya çağırıyoruz..."

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi’nin 19 Kasımda gerçekleştireceği "Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Sosyal Demokrasi ve Ülkemizin Geleceği”gerçekleştirilecek onulu panelin hazırlıkları tamamlandı.
Büyükşehir Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilecek olan panele konuşmacı olarak Prof. Dr. Mert Aktaş, Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, SDD Genel Başkanı Sami Doğan, Önceki Genel Başkanlardan Murat Karayalçın katılacak.
Konuyla ilgili görüşünü aldığımız Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Bakanı A. Galip Özkan, sosyaldemokrat çevrelerin yakıdan tanıdığı isimlerin 19 Kasım’da Mersin’de misafirleri olacağını belirterek,"Hazırlıklarımızı tamamladık. 19 Kasım cumartesi günü saat 14.00-17.00 arasında 'Cumhuriyetimizin Yüzüncü Yılında Sosyal Demokrasi ve Ülkemizin Geleceği ' konunu panelde konuşmacılarımız Sosyaldemokrasi ve ülkemizdeki gidişat hakkında bilgiler verecekler. Bir düşünce fırtınası edeceğini düşünüyoruz. Davetimizi kabul eden Prof. Dr. Mert Aktaş, Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, SDD Genel Başkanı. Sami Doğan, Önceki Genel Başkanlarımızdan Murat Karayalçın'a çok teşekkür ediyoruz. Bilindiği gibi derneğimiz bir fikir kuruluşu, değişik konularda bu tür etkinlikleri sürdüreceğiz. Konuya ilgi duyan herkesi panelimize katılmaya çağırıyoruz..."görüşlerini dile getirdi.