GİDERİK, PROFESYONEL YÖNETİCİLERİN VE KURUMSAL MARKALARI BULUŞTURDU… | MERSİN MOZAİK

GİDERİK, PROFESYONEL YÖNETİCİLERİN VE KURUMSAL MARKALARI BULUŞTURDU…

GİDERİK, PROFESYONEL YÖNETİCİLERİN VE KURUMSAL MARKALARI BULUŞTURDU… mersinmozaik.com

Özada,”Girişimci İnsan Kaynakları Derneği olarak çalışma hayatına yönelik seminer programları, kariyer günleri, gençlere yönelik programlar, yeni nesil insan kaynakları uygulamaları, çalışan bağlılığı, kurumsallaşma gibi konularda Türkiye çapında etkinliklere imza attık…”

Kurumsal firmaların profesyonel yöneticilerin kurduğu, Girişimci İnsan Kaynakları Derneği Business Networking etkinliğinde bir araya geldi.

Mersin Vista Otel’de gerçekleştirilen etkinliğe kurumsal firmalar yoğun ilgi gösterirken derneğe yeni üye olanlara da yönelik üye kabul töreni de düzenlendi.

Serkan Özada,“Nitelikli Büyümeye Devam Edeceğiz…

Törende konuşan GİDERİK Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Özada; 2010 döneminde küçük bir grupla platform olarak çalışmalara başladıklarını, 2017 döneminde sivil toplum kuruluşu olarak projelerini yürüttüklerini, ilk kuruluş döneminden beri nitelikli büyüme stratejisiyle hareket ettiklerini belirterek,“Bugün kurumsal firmaların profesyonel yöneticilerinden 120’den fazla üyeyle Çukurova bölgesinin çalışma hayatına katkı sunacak projeleri hayata geçirdik…” dedi.

“İnsan Kaynakları Alanında Bir Markayız”

Girişimci İnsan Kaynakları Derneği olarak çalışma hayatına yönelik seminer programları, kariyer günleri, gençlere yönelik programlar, yeni nesil insan kaynakları uygulamaları, çalışan bağlılığı, kurumsallaşma gibi konularda Türkiye çapında etkinliklere imza attıklarının altını çizen Özada, 2023 döneminde de bölgemize katkı sunacak projeleri hazırladıklarını belirtti.

“Profesyonel Yöneticiler ve Kurumsal Markaların buluşma noktası GİDERİK”

Özellikle pandemi sonrası çalışma hayatında meydana gelen değişiklikler konusunda firmaların insan kaynakları ve kurumsallaşma uygulamaları konusunda paylaşımda bulunmaları amacıyla,“Business Networking” etkinliklerini düzenlediklerini belirten Özada, 2023 döneminde de networking çalışmalarına ağırlık vereceklerini kaydetti.

2023 döneminde yapılacak çalışmalar konusunda üyeler arasında bilgi alışverişinin yapıldığı etkinlik, çekilen hatıra fotoğraflarıyla başarılı bir şekilde sona erdi.