Rota Yelken’in gurur günü... | MERSİN MOZAİK

Rota Yelken’in gurur günü...

Rota Yelken’in gurur günü... mersinmozaik.com

Sporcularının katıldığı etkinlik ve yarışmalarda Mersin’i başarıyla temsil eden Rota Yelken, Mezitli Viranşehir’de yelken kurslarını aralıksız olarak sürdürüyor...

Denizciliğe gerektiği ölçüde önem verilmeyen üç tarafı denizlerle çevrili yurdumuz ve Mersin'de, yapılan çalışmalar, geliştirilen projelerle geleceğin büyüklerine denizcilik ruhunu aşılayan Rota Yelken Kulübü 5 yaşında.

Kuruluş yıldönümü nedeniyle düzenlenen etkinlikte buluşan Rota Yelken Kulübü yöneticileri, üye ve deniz dostları, üretip paylaşmanın güzel örneğini sergilediler.

Etkinlikte, dinamizm ve kaynaşmayı artıracak Gençlik Kulübü açıldığının müjdesi de verişdi.

Kutlama etkinliğinde konuşa Başkan Cengiz Sönmez,"Mersin Rota Yelken Kulübü'müzün 5.  ve Mersin IYFR Filosu'nun 4. Kuruluş Yıldönümlerini güzel bir balo ile kutluyoruz. Muhteşem bir orkestra ve dans gösterileri ile geçen gecede, gençlerimiz için bir de Gençlik Kulüp açtığımızı ilan etmek ayrı mutluluk. Nice güzel başarılara. Rüzgârımız kolayına, pruvamız neta olsun. Daha nice nice güzel  yıldönümlerine..."diyerek katılımcılarla heyecan ve umutlarını paylaştı.

Sporcularının katıldığı etkinlik ve yarışmalarda Mersin'i başarıyla temsil eden Rota Yelken, Mezitli Viranşehir'de yelken kurslarını aralıksız olarak sürdürüyor...