VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT HV.P.ASB.KD.ÇVŞ. ÖZKAN DEMİR İÇİN DÜZENLENEN 40. GÜN MEVLİT PROGRAMINA KATILDI... | MERSİN MOZAİK

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT HV.P.ASB.KD.ÇVŞ. ÖZKAN DEMİR İÇİN DÜZENLENEN 40. GÜN MEVLİT PROGRAMINA KATILDI...

VALİ ALİ HAMZA PEHLİVAN, ŞEHİT HV.P.ASB.KD.ÇVŞ. ÖZKAN DEMİR İÇİN DÜZENLENEN 40. GÜN MEVLİT PROGRAMINA KATILDI... mersinmozaik.com

Mezitli İlçemize bağlı Yeni Mahalle’de düzenlenen programda Şehidimiz Hv. P. Asb. Kd. Çvş. Özkan Demir ve bütün şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, 03.11.2022 Günü Ankara Gölbaşı’nda paraşüt eğitimi esnasında meydana gelen elim bir kaza sonucu Şehit olan Hv.P.Asb.Kd.Çvş. Özkan Demir için düzenlenen 40.gün mevlid programına katıldı.

Mezitli İlçemize bağlı Yeni Mahalle’de düzenlenen programda Şehidimiz Hv.P.Asb.Kd.Çvş. Özkan Demir ve bütün şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.

Vali Pehlivan, Şehidimizin eşi Hanife Demir’e, annesi Aysel Demir ile babası Sami Demir’e, kardeşi Ramazan Demir’e, diğer aile mensuplarına ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti. Mevlid programına, Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök, İl Müftüsü Aydın Yığman, şehidimizin ailesi,yakınları ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.