BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN, KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI... | MERSİN MOZAİK

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN, KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI...

BAŞKAN BOZDOĞAN’DAN, KURTULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI... mersinmozaik.com

Başkan Bozdoğan, mesajında; ’’Medeniyetler Şehri Tarsus’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yıl dönümünü kutlamanın heyecanı içindeyiz. Tarihini ve geçmişini iyi bilmeden geleceği inşa etmek mümkün değildir. Bizlere düşen görev ise tarihiyle, muhteşem doğasıyla, çok önemli doğal ve kültürel zenginliklere sahip Tarsus’umuzun gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışmaktır. Hepimizin ortak değeri, Tarsuslu olmaktır. Bu vesile ile kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın topraklarını canları pahasına savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum.’’ dedi.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Tarsus’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 101. Yıl dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Bozdoğan, mesajında; ’’Medeniyetler Şehri Tarsus’umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 101.yıl dönümünü kutlamanın heyecanı içindeyiz. Tarihini ve geçmişini iyi bilmeden geleceği inşa etmek mümkün değildir. Bizlere düşen görev ise tarihiyle, muhteşem doğasıyla, çok önemli doğal ve kültürel zenginliklere sahip Tarsus’umuzun gelişmesi ve kalkınması için var gücümüzle çalışmaktır. Hepimizin ortak değeri, Tarsuslu olmaktır. Bu vesile ile kentimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü kutluyor, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanımızın topraklarını canları pahasına savunan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyorum...’’ dedi.