260 ÖĞRENCİ İLE ATATÜRK VE TARSUS’UN KURTULUŞU KOREOGRAFİSİ... | MERSİN MOZAİK

260 ÖĞRENCİ İLE ATATÜRK VE TARSUS’UN KURTULUŞU KOREOGRAFİSİ...

260 ÖĞRENCİ İLE ATATÜRK VE TARSUS’UN KURTULUŞU KOREOGRAFİSİ... mersinmozaik.com

Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi’nden 260 öğrenci tarafından Tarsus’un il olmasına dikkat çekmek ve 101. kurtuluş coşkusu için hazırlanan koreografi, okul bahçesinde gerçekleştirildi. 260 öğrenci ve 8 öğretmenin büyük dikkat ve özveriyle gerçekleştirdiği Tarsus Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, drone ve kameralarla çekilerek Tarsus Belediyesi ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Tarsus Belediyesi Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünde Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi’nden 260 öğrenci ile “Atatürk imzası”, “İl’le ’de Tarsus” ve “101. yıl” koreografisi oluşturdu. Paylaşılan o anlar sosyal medyada büyük beğeni ve alkış topladı.

Tarsus Belediyesi ve Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi iş birliği ile Tarsus’un düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında lise öğrencilerince hazırlanan “Atatürk imzası”, “İl’le de Tarsus” ve “101. yıl” koreografisi sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Ayhan Bozpınar Anadolu Lisesi’nden 260 öğrenci tarafından Tarsus’un il olmasına dikkat çekmek ve 101. kurtuluş coşkusu için hazırlanan koreografi, okul bahçesinde gerçekleştirildi. 260 öğrenci ve 8 öğretmenin büyük dikkat ve özveriyle gerçekleştirdiği Tarsus Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, drone ve kameralarla çekilerek Tarsus Belediyesi ve Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. Beğeni ve yorum yağmuruna tutulan gönderi “Tarsus, Kurtuluşunu Kutluyor” denilerek coşkuyla karşılandı.

“TÜM EMEKLERİMİZE DEĞDİ...”

Tarsus’un 101. yılını kutlamanın önemine değinen gençler ise, güzel bir etkinlik olduğunu, tüm emek ve uğraşlara değdiğini dile getirdiler. Gençler, Atatürk'ün yolunda yürüdüklerini sözlerine eklediler.