A. Galip Özkan,” 2023 yılının tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz…” | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan,” 2023 yılının tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz…”

A. Galip Özkan,” 2023 yılının tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz…” mersinmozaik.com

A. Galip Özkan,“Sosyal Demokrasi Derneği olarak pandemi sürecindeki durgunluğu aştık. İki panel etkinliği gerçekleştirdik, aramıza yeni katılanlarla çoğalsak da hüzünlüyüz; başta yakın çalışma arkadaşımız Ali Önay olmak üzere bazı dostlarımız fiziken aramızdan yarıldı. Yaşam çarkı dönüyor, ülkedeki gidişat sosyaldemokratların görev ve sorumluluklarını arttırıyor. Daha fazla çalışacağız…”

2022 yılının ekonomik, sosyal ve siyasal yönden sıkıntılı geçtiğine dikkat çeken Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, sosyaldemokratların görev ve sorumluluklarının arttığını söyledi. 

A. Galip Özkan, Mersinmozaik.com’ma yaptığı değerlendirmede, Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi’nin pandemi sürecindeki durgunluğu aştığını vurgulayıp 2023 yılında bazı projelerini yaşama geçirmeyi hedeflediklerini belirterek,” Ülkemiz 2022 yılını ekonomik, sosyal ve siyasal yönden sıkıntılı geçirdi. Tüm toplum kesimlerinin yakından bildiği ayrıntılara girmeye gerek yok, tüm olumsuzluklara rağmen ileriye umutla bakmalıyız. Sosyal Demokrasi Derneği olarak pandemi sürecindeki durgunluğu aşıp iki panel etkinliği gerçekleştirdik. Aramıza yeni katılanlarla çoğalsak da hüzünlüyüz; başta yakın çalışma arkadaşımız Ali Önay olmak üzere bazı dostlarımız fiziken aramızdan yarıldı. Ölüme çare yok, yaşam çarkı dönüyor, ülkedeki gidişat sosyaldemokratların görev ve sorumluluklarını daha fazla arttırıyor. Çünkü 2023 yılı da kolay geçeceğe benzemiyor. Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi olarak daha fazla çalışıp bazı projelerini yaşama geçirmeyi hedefliyoruz. Daha verimli olmak için çoğalmaya ihtiyacımız var, duyarlı arkadaşlarımızı birlikte yürümeye çağırıyoruz.

 Ülkemizin tez zamanda sıkıntıları aşarak daha yaşanası günlere kavuşması       umuduyla, 2023 yılının tüm insanlığa huzur ve mutluluk getirmesini diliyoruz…” görüşlerini paylaştı.