İbrahim Yücesoy,” 2023 yılında, ithalatın azalmasını, üretimimizin artmasını dolayısıyla ekonomimizin yeniden canlanmasını umut ediyoruz…” | MERSİN MOZAİK

İbrahim Yücesoy,” 2023 yılında, ithalatın azalmasını, üretimimizin artmasını dolayısıyla ekonomimizin yeniden canlanmasını umut ediyoruz…”

İbrahim Yücesoy,” 2023 yılında, ithalatın azalmasını, üretimimizin artmasını dolayısıyla ekonomimizin yeniden canlanmasını umut ediyoruz…” mersinmozaik.com

Yücesoy,”Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi olarak Üniversite-Sanayi-Oda işbirliği anlayışıyla her zaman Üyelerimize ve Öğrenci Üyelerimize destek olmaya devam ettik. Kentimize ve meslektaşlarımıza hizmet etmeye, birlikte yönetme, birlikte karar alma ve birlikte üretme şiarıyla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz….”

Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Yücesoy, yeni yılda üreten, sanayileşen, kalkınan, demokratikleşen, insanca, hakça bir yaşamın ve barışın egemen olduğu bağımsız Türkiye amaçlarının gerçekleşmesini dilediklerini vurguladı.

Yücesoy, mesleki çalışmalarının birlikte üretme şiarıyla devam ettiğini ifade ettiği mesajında ayrıca şu görüşleri dile getirdi:

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi olarak 2022 yılında da her zaman olduğu gibi Üyelerimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam ettik.

2022 yılı kötü yönetilen pandemi sürecinin ardından yaşadığımız ekonomik buhranla geçti ve geçiyor. Bu zorlu süreci de atlatacağımıza inancımız tamdır. Yaşadığımız pandeminin hepimize öğrettiği gibi sağlıklı olduğumuz sürece her sıkıntıyı omuz omuza atlatırız.

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi olarak Üniversite-Sanayi-Oda işbirliği anlayışıyla her zaman Üyelerimize ve Öğrenci Üyelerimize destek olmaya devam ettik. Kentimize ve meslektaşlarımıza hizmet etmeye, birlikte yönetme, birlikte karar alma ve birlikte üretme şiarıyla çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz.

Yeni yılın üreten, sanayileşen, kalkınan, demokratikleşen, insanca, hakça bir yaşamın ve barışın egemen olduğu bağımsız Türkiye amacımıza yönelik gelişmelerle dolu olmasını diliyoruz. Ülkemizin kalkınabilmesinin yerli üretimin artmasına bağlı olduğuna inanıyoruz. Bu yüzden 2023 yılında ithalatın azalmasını, üretimimizin artmasını dolayısıyla ekonomimizin yeniden canlanmasını da umut ediyoruz.

Tüm halkımızın yeni yılını kutlar; sağlıklı, mutlu ve güzel geçecek bir yıl dileriz.