Kayıkçıoğlu Grup Moskova’da... | MERSİN MOZAİK

Kayıkçıoğlu Grup Moskova’da...

Kayıkçıoğlu Grup Moskova’da... mersinmozaik.com

Ali Kayıkçıoğlu,"Uzun yıllardan beri sektördeyiz. Grubumuz değişik alanlarda hizmet sunsa da İnşaatçılık ata mesleği, Yani inşat asıl işimiz. Projelerimizin kalite ve kullanım ölçülerinde iddialıyız. Aldığımız karar doğrultusunda Mersin ve ülkemizin tanıtımına da katkı sunmak amacıyla fuarlara katılıyoruz..."

Ağırlıklı olarak Mersin'in Erdemli ve Silifke ilçleri ekseninde konut ve işyeri projelerini yaşama geçiren Kayıkçıoğlu Grup, yurtdışında düzenlenen gayrimenkul fuarlarına katılarak Mersin ve Türkiye'nin tanıtımına katkı sunuyor.

Bu günlerde Rusya’nın Başkenti Moskova’da Düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda stant açan Kayıkçıoğlu Grup, projelerinin kalite ve kullanım ölçülerinde iddialı.

Hedeflerinin daha gelişmiş, her kesimin ihtiyacını karşılayacak projelerle sektörde atılım yapmak olduğunu belirten Kayıkçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kayıkçıoğlu,"Uzun yıllardan beri sektördeyiz. Grubumuz değişik alanlarda hizmet sunsa da İnşaatçılık ata mesleği, Yani inşat asıl işimiz. Projelerimizin kalite ve kullanım ölçülerinde iddialıyız. Aldığımız karar doğrultusunda Mersin ve ülkemizin tanıtımına da katkı sunmak amacıyla fuarlarda yerimizi alıyoruz. Daha önce çeşitli furlara katıldık, şimdide Moskova ReExpo 23’deki Stantta prolerimizi tanıtıyoruz. Gayrimenkul ihtiyacı olanları ağırlamaya hazırız..."dedi.