TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI DESTAN YAZIYOR... | MERSİN MOZAİK

TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI DESTAN YAZIYOR...

TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI DESTAN YAZIYOR... mersinmozaik.com

Başkan Bozdoğan,” Öncelikle, elde ettikleri başarılarla Tarsus’un ve bölgenin gurur kaynağı olan Tarsus Belediye Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımızı hocalarımızı ve teknik heyetimizi müsabakalarda gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.   Sporcularımızın, şampiyonluk hedeflerinde her zaman yanındayım,onlara gönülden inanıyorum..."

2022-2023 Sezonu Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, şampiyonluğa emin adımlarla ilerliyor. Son olarak evinde Fenerbahçe Gelişim Kadın Basketbol Takımı’nı 74’e 68’lik skorla mağlup eden Kadın Basketbol Takımı müsabakalarda başarısını sürdürüyor.

Tarsus Belediye Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımı’nı her koşulda destekleyen Başkan Bozdoğan’ın spor kenti Tarsus’ta büyük başarılar elde eden Kadın Basketbol Takımı hedefleri ilerliyor. Türkiye Kadınlar Basketbol Lig’i (TKBL) 2022-2023 sezonu 21. hafta karşılaşmalarında Fenerbahçe Gelişim Kadın Basketbol Takımı’nı ağırlayan Tarsus Belediyesi Basketbol Takımı başarılı performansıyla galibiyetini koruyor. 21 maçta 19 galibiyet ile ilk sırada yerini koruyan Kadın Basketbol Takımı son haftada oynanan 3 maç ile hedeflerini bir bir gerçekleştiriyor. Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Tarsus, galibiyetini sürdürerek Türkiye’de konuşulan takımlar arasında yerini alıyor. Ligde adeta fırtınalar gibi esen takım performansıyla ligin yükselen yıldızı olarak ön plana çıkıyor. Bu hafta Kırklareli Kadın Basketbol Takımı’nı 89’a 76 yenen takım ardından Yalova VIP Kadın Basketbol Takımı’nı 84’e 63 ve son olarak Fenerbahçe Gelişim Takımı’nı ise 74’e 68 yenerek Tarsuslulara büyük gurur yaşatıyor.

BAŞKAN BOZDOĞAN,“SPORCULARIMIZIN, ŞAMPİYONLUK HEDEFLERİNDE HER ZAMAN YANINDAYIM...”

Kadın Basketbol Takımını tebrik eden Başkan Bozdoğan,” Öncelikle, elde ettikleri başarılarla Tarsus’un ve bölgenin gurur kaynağı olan Tarsus Belediye Spor Kulübü Kadın Basketbol Takımımızı hocalarımızı ve teknik heyetimizi müsabakalarda gösterdikleri başarılardan dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.   Sporcularımızın, şampiyonluk hedeflerinde her zaman yanındayım,onlara gönülden inanıyorum..." ifadelerini kullandı.