Özkan’dan Tıp Bayramı kutlaması… | MERSİN MOZAİK

Özkan’dan Tıp Bayramı kutlaması…

Özkan’dan Tıp Bayramı kutlaması… mersinmozaik.com

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan,“ Toplum sağlığının güvencesi olan doktorlar ve sağlık çalışanların pandemi sürencinden beri çok zor koşullarda özveriyle hizmet veriyorlar. Kahramanmaraş merkezli deprem çalışma koşullarını daha da ağırlaştırdı. Vefakâr ve cefakâr Sağlık Camiamıza çok şey borçluyuz.,.

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak, toplum sağlığının güvencesi olan hekimler ve sağlık çalışanlarının sorunlarına çözüm bulunmasını istedi.

Beni Türk Hekimlerine emanet edin…” diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün güvenip önemsediği Türk sağlık camiasının yaklaşık üç yıldan beri çok zor koşullarda özveriyle topluma hizmet ettiklerine dikkat çeken A. Galip Özkan, “ Toplum sağlığının güvencesi olan doktorlar ve sağlık çalışanları pandemi sürencinden beri çok zor koşullarda özveriyle hizmet veriyorlar. Kahramanmaraş merkezli deprem çalışma koşullarını daha da ağırlaştırdı. Vefakâr ve cefakâr Sağlık Camiamıza çok şey borçluyuz. Toplumuzun güvencesi olan tıpçılarımızın özlük hakları ve çalışma koşullarında karşılaştıkları sorunların en kısa zamanda çözüme kavuşturulması dileğiyle, 14 Mart Tıp Bayramlarını kutluyoruz…”görüşlerini dile getirdi.