Okdemir’in Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ne Yoğun İlgi... | MERSİN MOZAİK

Okdemir’in Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ne Yoğun İlgi...

Okdemir’in Atatürk Fotoğrafları Sergisi’ne Yoğun İlgi... mersinmozaik.com

Okdemir,Okdemir, "Mustafa Kemal Atatürk senvdası, büyüklerimizden bize kalan en büyük ve değerli miras. Atamızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz, açtığımız sergilere gösterilen ilgiden gurur duyuyoruz. Ülkemizin geleceğine yönelik umutlarımızı artırıyor..."

Gazeteci Haldun Okdemir’in Palm City’de bugün açılan Atatürk Fotoğrafları Sergisi yoğun ilgi görüyor...

Özellikle ilkokul öğrencileri ve Z Kuşağı gençlerin gezdiği sergide, Mustafa Kemal Atatürk’ün daha önce görülmemiş karelerinin de yer aldığı 90 tane değişik fotoğraf yer alıyor.

Sergileri gelen talepler doğrultusunda geleneksellestirdiklerini belirten Duayen Gazeteci Haldun Okdemir, etkinliklere gücü yettiği sürece devam edeceğini söyledi.

Mersin Mozaik'e yapatığı değerlemndirmede yıllar önce başlatıkları sergiyi toplumsal talepler doğrultusunda gelenekselleştirdiklerini vurgulayan Okdemir, "Mustafa Kemal Atatürk senvdası, büyüklerimizden bize kalan en büyük ve değerli miras. Atamızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz, açtığımız sergilere gösterilen ilgiden gurur duyuyoruz. Ülkemizin geleceğine yönelik umutlarımızı artırıyor. Yıllar önce başlattığımız sergiyi gelen talepler doğrultusunda gelenekselleştirip maratonu dönüştürdük. Gücümüzün yettiğince sürdüreceğiz. Bugün başlayan etkinliğimiz 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızı da kapsıyor. Sergilerimizi gezenlerin yanı sıra mekanlarını tahsis eden kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz..." görüşlerini dile getirdi.