Yelkencilerimiz Balıkesir’de yarışıyor… | MERSİN MOZAİK

Yelkencilerimiz Balıkesir’de yarışıyor…

Yelkencilerimiz Balıkesir’de yarışıyor… mersinmozaik.com

Hakan Süzülmüş, “Yarışların 2. gününde Havanın yaklaşık 22 knot olmasına rağmen sporcularımız yarışlarını gümüş gurupta tamamladılar. Türkiye Yelken Federasyonu Milli Takım Antrenörleri Alican Selçik ve Gökhan Durukal, denizde teknik, taktik, bilgi ve becerilerini geliştirebilmeleri için sporcularımıza yardımda bulundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz…”

Mersin yelken sporunu başarıyla temsil eden Rota Yelken Kulübü, çocuklarımızı gençliğe geçiş öncesinde deniz kültürüyle donatırken, katıldıkları yarışlarda da kentimizi başarıyla temsil etmeyi sürdürüyor.

Daha önce çok sayıda müsabakaya katılıp çeşitli dereceler alan Rota Yelken Kulübü sporcuları Balıkesir’de düzenlenen yarışlarda yelken açıyorlar…

23 Nisan Bayramı etkinlikleri kapsamında Balıkesir’de düzenlenen 5 sürecek olan Türkiye Şampiyonası 2. Ayak Yarışlarında, Mersin adına Yağmur Selağzı ve Demir Uslukul yelken açıyorlar.

Konuyla ilgili bilgi aldığımız Kulüp Antrenörü Hakan Süzülmüş, sporcuların moral ve motivasyonunun yüksel olduğunu vurgulayarak,Yarışların 2. gününde Havanın yaklaşık 22 knot olmasına rağmen sporcularımız yarışlarını gümüş gurupta tamamladılar. Türkiye Yelken Federasyonu Milli Takım Antrenörleri Alican Selçik ve Gökhan Durukal, denizde teknik, taktik, bilgi ve becerilerini geliştirebilmeleri için sporcularımıza yardımda bulundular. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Sporcularımızın moral ve motivasyonları üst seviyede. Kendilerine güveniyoruz…”şeklinde konuştu.

Diğer yandan Mersin'de yelken sprounu üst seviyeye taşımayı hedeflediklerini vurgulayan Rota Yelken Kulubü Başkanı Cengiz Sönmez, aileleri çocuklarını kurslara katılmaya yönlendirmeye çağırdı.