BAŞKAN SEÇER, DEMİRTAŞ PAZAR YERİNDE ve ÇETİNKAYA AVM’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU...  | MERSİN MOZAİK

BAŞKAN SEÇER, DEMİRTAŞ PAZAR YERİNDE ve ÇETİNKAYA AVM’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU... 

BAŞKAN SEÇER, DEMİRTAŞ PAZAR YERİNDE ve ÇETİNKAYA AVM’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU...  mersinmozaik.com

Demirtaş Mahallesi’nde yer alan pazar yeri ziyaretinde çevrede bulunan esnafı da gezen Başkan Seçer, 14 Mayıs seçimlerinde, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye destek istedi. Başkan Seçer’in bu isteğine gencinden yaşlısına vatandaşlardan tam destek geldi. 

-DEMİRTAŞ’TA BAŞKAN SEÇER’E SEVGİ SELİ... 

-VATANDAŞTAN SEÇER’E; “SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ...” 

-DEMİRTAŞ MAHALLESİ’NDEN KILIÇDAROĞLU’NA TAM DESTEK... 

Pazar ve esnaf ziyaretleri yaparak sık sık halkın içinde olan Başkan Seçer, bu kez de önce Toroslar İlçesi Demirtaş Mahallesi’nde yer alan pazar yerini ve ardından da Akdeniz İlçesi’nde yer alan Çetinkaya Alışveriş Merkezi’ni ziyaret etti.  

Seçer, gerçekleştirdiği ziyaretlerde, 14 Mayıs seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na ve partisi CHP’ye destek isterken, vatandaşlardan da bu isteğe tam destek geldi. 

Ek küçük resmiEk küçük resmi

Hayata geçirdiği hizmetlerle taraflı tarafsız herkese ‘Mersin Mersin olalı böyle hizmet görmedi’ dedirten, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Adayları ile birlikte hem Toroslar İlçesi Demirtaş Mahallesi'nde yer alan pazar yerini ziyaret etti hem de Akdeniz İlçesi'nde yer alan Çetinkaya Alışveriş Merkezi'ni gezdi. 

Demirtaş Mahallesi’nde yer alan pazar yeri ziyaretinde çevrede bulunan esnafı da gezen Başkan Seçer, 14 Mayıs seçimlerinde, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye destek istedi. Başkan Seçer’in bu isteğine gencinden yaşlısına vatandaşlardan tam destek geldi. 

Demirtaş Mahallesi’nden Kılıçdaroğlu’na tam destek... 

Demirtaş Mahallesi pazar yeri ziyaretinde Başkan Seçer’e; CHP Mersin Milletvekili Adayları Gülcan Kış ile Emre Yılmaz, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı İzzet Kırılmaz, CHP Toroslar İlçe Başkanı Cumali Akbaş, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Gülşah Yıldırım Genç, Mersin Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Abdulhalim Batur, Meclis üyeleri, Demirtaş Mahalle Muhtarı Abdulselam Aksu, Turgut Türkalp Mahalle Muhtarı Ramazan Avcil, Alsancak Mahalle Muhtarı Mustafa Ataş ile Mersin Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ bürokratları eşlik etti.  

Pazar yerinde vatandaş ve pazarcı esnafı ile selamlaşıp, ‘Hayırlı İşler’ dileyen Başkan Seçer, 14 Mayıs seçimlerinde 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Mersin Milletvekili Adaylarına destek istedi, vatandaşlardan bu isteğe tam destek geldi. Vatandaşlar; “Hep birlikte başaracağız. Demirtaş, Mersin seninle gurur duyuyor” dedi.  7’den 77’ye herkesin yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılanan Başkan Seçer’e seçimlerde tam destek vereceklerini söyleyen vatandaşlar, Kılıçdaroğlu’nun ve kendisinin her zaman yanında olduklarını söylediler.  

“Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kılıçdaroğlu diyelim” diyen Başkan Seçer'e, vatandaşlar “Her daim arkanızdayız; milletvekili adaylarımızın da Kemal Bey'in de. Sayın Başkanım her şey böyle güzel olacak...” diye yanıt verdiler. Kıraathaneleri de ziyaret ederek milletvekili adaylarını tanıtan Başkan Seçer; “Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olsun. Ben de size daha güzel yollar ve hizmet yapayım...” dedi.  

Ek küçük resmiEk küçük resmi

Vatandaşlardan hizmetler için Seçer’e teşekkür... 

Seçer, ziyaretleri sırasında vatandaşlardan gelen talepleri de dinleyip, bürokratlarına not aldırdı. Yapılacak hizmetler hakkında da vatandaşlarla sohbet eden Başkan Seçer, Demirtaş Mahalle halkından gelen Taziye Evi talebi için de yer baktıklarını kaydetti. Vatandaşlara bir de müjde veren Seçer, Demirtaş Mahallesi’ne bir Sağlık Merkezi kazandıracaklarını sözlerine ekledi. 

Vatandaştan Seçer’e; “Sizinle gurur duyuyoru...” 

Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden büyük memnuniyet duyduklarını kaydeden vatandaşlara Başkan Seçer; “Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapalım. Ankara’dan bana daha çok destek gelsin, daha çok hizmet yapayım...” sözlerini kullandı. Vatandaşlar da; “Başkanım sizinle gurur duyuyoruz” dedi.  

Seçer, Çetinkaya Alışveriş Merkezi’nde vatandaşlarla sohbet etti 

Demirtaş Mahallesi’nin ardından Akdeniz’de yer alan Çetinkaya Alışveriş Merkezi'ne geçen Seçer, burada da çalışanlara ‘Kolaylıklar’ dilerken, vatandaşlara da “İyi Pazarlar” dileğinde bulundu.  

Çetinkaya Alışveriş Merkezi ziyaretinde de Başkan Vahap Seçer’e; CHP Mersin Milletvekili Adayları Gülcan Kış ile Emre Yılmaz, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Çetinkaya Mağazaları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Çetinkaya, Çetinkaya Mağazaları Bölge Müdürü Zeynep İkiz, Meclis üyeleri ve Mersin Büyükşehir Belediyesi ile MESKİ bürokratları eşlik etti. 

Ek küçük resmiEk küçük resmi