Başkan Tarhan’dan seçim günü annelere jest... | MERSİN MOZAİK

Başkan Tarhan’dan seçim günü annelere jest...

Başkan Tarhan’dan seçim günü annelere jest... mersinmozaik.com

Başkan Neşet Tarhan, “Bugün anneler günü ve tüm annelerin gününü kutluyorum. Depremden dolayı buruk kutluyoruz. Umarım gelecekte buna benzer olumsuz olaylar yaşamayız. Fakat 14 Mayıs başka bir gün. Mezitlimizdeki jakarandalar bugün çiçek açtılar. Onlarda dile geldi...

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’nde oyunu kullandı.

Çankaya Mahallesi’nde bulunan Mezitli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne eşi Sembol Tarhan ile birlikte gelen Başkan Tarhan, yoğun katılımın olduğu 1132 numaralı sandıkta sıraya girerek oyunu verdi.

Anneler günü nedeniyle kadınlara gül dağıtan Başkan Tarhan, vatandaşlarla sohbet ederek, hatıra fotoğraf çektirdi. Özellikle ilk kez oy kullanan gençlerle sandık başında fotoğraf çektiren Başkan Tarhan, sandık görevlilerine kolaylıklar diledi.

TARHAN,“ÜLKEMİZE BAHARLAR GELECEK...”

Mezitli’deki jakaranda ağaçlarının çiçek açtığını ve ülkeye baharlar geleceğini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Bugün anneler günü ve tüm annelerin gününü kutluyorum. Depremden dolayı buruk kutluyoruz. Umarım gelecekte buna benzer olumsuz olaylar yaşamayız. Fakat 14 Mayıs başka bir gün. Mezitlimizdeki jakarandalar bugün çiçek açtılar. Onlarda dile geldi. Bende hayatımda çok fazla oy kullandım ama bugün ki kullandığım oy kadar heyecanlı ve anlamının büyük olduğuna inandığım bir seçim olmadı. Gerçekten Türkiye adına, demokrasi, adalet ve geleceğimiz adına son derece önemli bir seçimde oy kullanma onurunu yaşadım. Bu seçimin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimde en iyi sonucun olacağına inanıyorum. Ülkemize baharlar gelecek, her şey çok daha güzel olacak...” dedi.