A. Galip Özkan, “Gençlerimize Güveniyoruz…” | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan, “Gençlerimize Güveniyoruz…”

A. Galip Özkan, “Gençlerimize Güveniyoruz…” mersinmozaik.com

Özkan," Atamızın umut bağlayıp yurdu emanet ettiği gençler, sorumluluklarını mutlaka yerine getireceklerdir. Atamızın öngörüsünü boşa çıkartmayacaklarına inandığımız gençlerimize güveniyoruz. Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi adına, gençlerimizin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz..."

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, aşılmayacak sıkıntının olmadığını vurgulayarak gençlere güvenliklerini söyledi.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’na yönelik Mersin Mozaik’e değerlendirme yapan Ali Galip Özkan,"Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz; ama aşılmayacak sıkıntı, çözülmeyecek sorun yoktur. Bu gerçeği Büyük Önderimiz bize göstermiştir. 104 yıl önce bugün, İstanbul Boğazına demirleyen işgalcilerin gemilerine bakarak,’Geldikleri gibi giderler...’ diyerek yola çıkıp kurtuluş mücadelesini başlatmıştır. Yenmış yıkılmış Anadolu'nun cefakar insanına önderlik edip Osmanlı İmparatorluğu’nun külleri arasından Tam Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’ni Kurmuştur. Daha sonra zafere giden yolun ilk adımın atıldığı 19 Mayıs gününü bayram ilan ederek gençlere adamıştır. Atamızın umut bağlayıp yurdu emanet ettiği gençler, sorumluluklarını mutlaka yerine getireceklerdir. Atamızın öngörüsünü boşa çıkartmayacaklarına inandığımız gençlerimize güveniyoruz. Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi adına, Yüce Atamızı minnet ve saygıyla anarken, gençlerimizin bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz..." görüşlerini dile getirdi.