A.Galip Özkan,”Demokrasi mücadelesinde yılgınlığa yer yok…” | MERSİN MOZAİK

A.Galip Özkan,”Demokrasi mücadelesinde yılgınlığa yer yok…”

A.Galip Özkan,”Demokrasi mücadelesinde yılgınlığa yer yok…” mersinmozaik.com

Özkan,”İlk tur seçimlerinden ders alıp eksikliklerimiz gidererek sandığa gideceğiz. Toplumun özlediği sonuca ulaşmak seçim günü kadar, sonrası da çok önemli, oylarımıza sahip çıkıp ülkemizi özlem duyulan demokrasiye kavuşturmalıyız. Biz Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi olarak, Millet İttifakı’nın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun,13. Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyoruz...

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı Ali Galip Özkan, ilk tur seçimlerinden ders alıp eksiklikleri tamamlayarak, ülkeyi özlem duyulan demokrasiye kavuşturacaklarını söyledi.

Dört gün sonra gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimine yönelik değerlendirmede bulunan A. Galip Özkan, tarihin derinliklerine uzanan demokrasi mücadelesinin kolay olmadığını vurgulayarak,"Ülkemiz ekonomik, sosyal ve siyasal yönden sıkıntılı süreçten geçiyor. Bu koşullarda gidilen seçimlerin kolay olması beklenemez. Tarihin derinliklerine uzanan demokrasi mücadelesi kolay değil; iniş çıkışlar yaşanması doğal. İnsanlık yararına çıkılan demokrasi yolunda yılgınlığa yer yok. İlk tur seçimlerinden ders alıp eksikliklerimiz gidererek sandığa gideceğiz. Toplumun özlediği sonuca ulaşmak seçim günü kadar, sonrası da çok önemli, oylarımıza sahip çıkıp ülkemizi özlem duyulan demokrasiye kavuşturmalıyız. Biz Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi olarak, Millet İttifakı'nın Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun,13. Cumhurbaşkanı seçileceğine inanıyoruz..." dedi.