BAŞKAN SEÇER, GÜNEŞ MAHALLESİ’NDE İLGİYLE KARSILANDI... | MERSİN MOZAİK

BAŞKAN SEÇER, GÜNEŞ MAHALLESİ’NDE İLGİYLE KARSILANDI...

BAŞKAN SEÇER, GÜNEŞ MAHALLESİ’NDE İLGİYLE KARSILANDI... mersinmozaik.com

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’in düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin son durağı Akdeniz ilçesine bağlı Güneş Mahallesi oldu. Mahallede kurulan halk pazarını gezen Seçer, esnafa ‘Bol kazançlar’ vatandaşlara ise ‘İyi alışverişler’ dileğinde bulundu.

-SEÇER, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELMEYE DEVAM EDİYOR...

MERSİN HALKI’NDAN SEÇER’E: “SENİ NASIL BAŞKAN YAPTIYSAK KILIÇDAROĞLU’NU DA CUMHURBAŞKANI YAPACAĞIZ...”

Başkan Vahap Seçer, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini Akdeniz ilçesine bağlı Güneş Mahallesi’nde sürdürdü. Semt pazarında alışveriş yapan vatandaşları ve pazarcı esnafını ziyaret eden Seçer, esnafın sorunlarını dinledi, vatandaşlarla da sohbet etti.

Ziyarette Seçer’e ilgi gösteren vatandaşlar, “Seni nasıl başkan yaptıysak Kılıçdaroğlu’nu da Cumhurbaşkanı yapacağız. Pazar gününden sonra iyi olacağız. Kazanacağız” dediler.

Ek küçük resmiEk küçük resmi

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’in düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin son durağı Akdeniz ilçesine bağlı Güneş Mahallesi oldu. Mahallede kurulan halk pazarını gezen Seçer, esnafa ‘Bol kazançlar’ vatandaşlara ise ‘İyi alışverişler’ dileğinde bulundu. Pazar ziyaretinde talep ve önerileri de tek tek dinleyen Seçer, vatandaşlarla fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Başkan Seçer’e Pazar ziyaretinde Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Gülcan Kış, CHP Akdeniz İlçe Başkanı Semih Palamut, Güneş Mahallesi Muhtarı Nezir Elçi ve Başkan Seçer’in çalışma arkadaşları eşlik etti.

Ek küçük resmiEk küçük resmi

Pazarda Başkan Seçer'e hayat pahalılığından şikayet eden vatandaşlar, alışveriş yapamadıklarından yakındı. Vatandaşın derdini dinleyen Seçer ise, pazar gününden sonra hayat pahalılığının son bulacağını vurgulayarak vatandaşlara sandığa gitme çağrısında bulundu. “Pazar gününden sonra iyi olacağız. İnşallah kazanacağız” diyen vatandaşlar da Seçer'e tam destek verdi. Pazar yerinin yanında bulunan kahvehanedeki vatandaşlarla da bir araya gelen Seçer, yaklaşan seçimlerle ilgili sohbet etti. Buradaki bir vatandaş, “Sonuna kadar Kılıçdaroğlu. Seni nasıl başkan yaptıysak Kılıçdaroğlu'nu da Cumhurbaşkanı yapacağız...” diye konuşarak desteğini ifade etti.

Başkan Seçer’e büyük ilgi gösteren gençler “Sizi çok seviyoruz başkanım” derken, Seçer’de “Kalp kalbe karşı, ben de sizi çok seviyorum” diye karşılık verdi. Başkan Seçer’e Büyükşehir’in hizmetlerinden ötürü teşekkür eden vatandaşlar da “Elinize sağlık. Allah işinizi rast getirsin. Desteğimiz sizinle” diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

Ek küçük resmiEk küçük resmi