BAŞKAN SEÇER, FORUM AVM’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ... | MERSİN MOZAİK

BAŞKAN SEÇER, FORUM AVM’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ...

BAŞKAN SEÇER, FORUM AVM’DE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ... mersinmozaik.com

 Adıyaman’ dan gelen bir depremzede ile de sohbet eden Başkan Vahap Seçer ’e vatandaş,  Adıyaman’ a ve diğer deprem bölgelerine Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek, "Adıyaman’daki konteyner kentler, aşevleri için sizi ne kadar alkışlasak az..." dedi

-SEÇER: "YARIN SABAHTAN SANDIĞA GİDELİM..."
-"TÜRKİYE MERSİN GİBİ OLACAK..." 

Başkan Vahap Seçer, Yenişehir İlçesi'nde yer alan Forum Alışveriş Merkezi 'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

 7'den 70'e herkesle sohbet eden ve bol bol da fotoğraf çektiren Başkan Seçer 'e vatandaşlar, "Yolunuz açık olsun" dedi. Başkan Seçer ile fotoğraf çektiren bir çok vatandaş da elleri ile kalp işareti yaparak poz verdi.

 Vatandaşlar Başkan Seçer' e; "Yarın her şey çok güzel olacak. İnanıyoruz..." diye duygularını dile getirdi. Başkan Seçer, "Seçim ne olacak?" diye soran bir gence de "Alacağız..." yanıtını verdi. 
"Seçimi alacağız. Oyları çaldırmamak lazım..." diyerek seçim güvenliği hakkında uyarıda bulunan Başkan Seçer, gençlere de "Yarın gidin, oyunuzu kullanın. Gitmek istemeyenleri de rica edin götürün. Yarın sabahtan sandığa gidelim..." diyerek sandığa gitme çağrısında bulundu.

 
Ek küçük resmiEk küçük resmi
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Yenişehir İlçesi'nde yer alan Forum Alışveriş Merkezi 'ni ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Vahap Seçer' e saha ziyaretleri esnasında; Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Gülcan Kış ile CHP Yenişehir İlçe Başkanı Tayar Tahiroğlu eşlik etti.

Forum Alışveriş Merkezi'e adımını atar atmaz vatandaşların ve özellikle de gençlerin yoğun ilgi ve sevgisi ile karşılanan Başkan Seçer'e adeta bir sevgi seli yaşandı. 7'den 70'e herkesle sohbet eden ve bol bol da fotoğraf çektiren Başkan Seçer 'e vatandaşlar, "Yolunuz açık olsun. Sizleri görmek çok güzel..." dedi.

Başkan Seçer ile fotoğraf çektiren bir çok vatandaş da elleri ile kalp işareti yaparak poz verdiler. 
Forum AVM'de hem vatandaşla hem de çalışanlarla bir araya gelen Başkan Seçer, selamlaşıp sohbet eden Başkan Seçer'e vatandaşlar "Yarın her şey çok güzel olacak. İnanıyoruz..." diye duygularını dile getirdi.

 Adıyaman' dan gelen bir depremzede ile de sohbet eden Başkan Vahap Seçer 'e vatandaş,  Adıyaman' a ve diğer deprem bölgelerine Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak yaptıkları hizmetler için teşekkür ederek, "Adıyaman'daki konteyner kentler, aşevleri için sizi ne kadar alkışlasak az..." dedi.

 Ek küçük resmiEk küçük resmi
Vatandaşlar Başkan Seçer'e "Sonuna kadar destekliyoruz Başkanım. Herşey çok güzel olacak. Güzel günler göreceğiz..." diyerek destek söyleminde bulundular.

 "Seçimi alacağız. Oyları çaldırmamak lazım" diyerek seçim güvenliği hakkında uyarıda bulunan Başkan Seçer, gençlere de "Yarın gidin, oyunuzu kullanın. Gitmek istemeyenleri de rica edin götürün. Yarın sabahtan sandığa gidelim..." diyerek sandığa gitmeye çağırdı. 

 Vatandaşlara, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından, ülkece rahat bir nefes alınacağını söyleyen Başkan Vahap Seçer, "Türkiye Mersin gibi olacak..." dedi.

Ek küçük resmiEk küçük resmi