Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’ a Mavi Rozet... | MERSİN MOZAİK

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’ a Mavi Rozet...

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’ a Mavi Rozet... mersinmozaik.com

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt,“Çıkmış olduğum bu güzel yolculukta beni yalnız bırakmayan ailem ve tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Elde etmiş olduğum başarılar sizler olmadan olmazdı. Sizlerin ve sevdiklerimin şahsıma göstermiş olduğu bu değerin farkındayım ve ben de sizlerden aldığım güçle çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğimin...

Akademi Derneği Başkanı,akademisyen, stratejist ve ünlü yazar Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt elde etmiş olduğu başarılarına bir yenisini daha ekledi.

2022 yılında kayda değerlik (notability) kriterine göre Meta tarafından Facebook hesabına mavi rozet verilen Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt’unInstagram hesabı da yine Meta tarafından tanınmış kişi kategorisinde kayda değerlik kriterine göre mavi rozete layık görüldü.

Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt böylelikle dünyanın önde gelen sosyal medya platformları, Instagram ve Facebook’un çatı kuruluşu olan Meta tarafından sosyal medya hesabına kayda değerliğe göre mavi rozet tanımlanmış olan bölgemizde halihazırda görev yapan tek akademisyen oldu. Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımında, “Çıkmış olduğum bu güzel yolculukta beni yalnız bırakmayan ailem ve tüm dostlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Elde etmiş olduğum başarılar sizler olmadan olmazdı. Sizlerin ve sevdiklerimin şahsıma göstermiş olduğu bu değerin farkındayım ve ben de sizlerden aldığım güçle çalışmalarıma hız kesmeden devam edeceğimin sözünü veriyorum.Nice güzel başarılarımı daha büyük kitlelerle paylaşacağım güzel günlerde görüşmek dileğiyle...” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Dostları aynı zamanda Özbozkurt’a sürpriz bir organizasyon gerçekleştirerek pastayla kendisini tebrik etti.