Mersin Rota Yelken eğitim atağında... | MERSİN MOZAİK

Mersin Rota Yelken eğitim atağında...

Mersin Rota Yelken eğitim atağında... mersinmozaik.com

Antrenör Hakan Süzülmüş,” verimli bir sezon geçiriyoruz, Kulüp yönetimi eğitim için tüm kaynakları seferber ediyorlar. Anne-babalar çocuklarını kurslarınıza göndermeye çağırıyoruz…”

Kurulduğu günden beri çeşitli etkinlikler düzenleyen Rota Yelken Kulübü, çocuk ve yetişkinleri yelkenle tanıştırmaya devam ediyor.

Yaz okulu ikinci dönem küçük yelkenciler Cuma günü sertifika alacaklar…

Hafta içi çocuklar, hafta sonu yetişkinlere yelken kursu veren Kulüp, yurt genelinde katıldığı yarışlarda Mersin’i temsil ediyor.

Yelken yaz okulunda 25 çocuğu yelkenle taştıran Rota Yelken Kulübü, hafta sonu da 5’er kişilik iki yetişkin guruba kurs olanağı sağlıyor.

Çocuklar Viranşehir Pompeiopolis, yetişkinler ise Marina Yat Limanı’nda eğitim alıyorlar.

Sezonun verimli geçtiğini belirten Rota Yelken Kulüp Antrenörü Hakan Süzülmüş, özelikle çocukların çok heyecanlı olduklarını söyledi.

Eğitim konusunda Kulübün tün olanakları seferber ettiğini vurgulayan Süzülmüş,”Okulların tatile girmesiyle birlikte çalışma tempomuz arttı. Özellikle çocuk öğrencilerimiz çok heyecanlı ve çalışkan. Adeta bizi motive ediyorlar. Çocuklarda 25 kişilik ikinci grubumuz Cuma günü, Viranşehir Pompeiopolis’teki Kulüp Merkezinde sertifika alacaklar…

5’er kişilik bay-bayan 2 yetişkin grubumuza Marina Yat Limanı’nda eğitim veriyoruz.

Özetle verimli bir sezon geçiriyoruz, Kulüp yönetimi eğitim için tüm kaynakları seferber ediyorlar. Anne-babalar çocuklarını kurslarınıza göndermeye çağırıyoruz…”şeklinde konuştu.