Plaj şekilleniyor... | MERSİN MOZAİK

Plaj şekilleniyor...

Plaj şekilleniyor... mersinmozaik.com

Çalışmayı izleyen vatandaşlar,” Plaj gönlümüzdeki gibi değil, çünkü düzenlemeye Akdeniz Plajı denemez, Fener ve çevresinde olan tarihi plaj alanı bugün çeşitli işletmelere kiraya verilmiş. Bizler yıllardır feryat ediyoruz, ama hep kulak tıkandı. Sonuçta geçte olsa  düzenleniyor, hiç yoktan iyidir...”

Mersinlilerin ısrarlı talebine sonucu geçtiğimiz haftalarda Büyükşehir Belediyesi tarafından Hilton Oteli çevresinde başlatılan plaj projesinin çevre düzenlemesi büyük ölçüde tamamlandı.

İş makinalrıyla kumsala çekil verilmesinin ardından prefabrik ünitelerde VC, duş gibi hzimet brimleri düzenlenmeye başladığı gözlendi.

Projenin  Akdeniz Plajı olamayacağını vurgulayan  o günleri görmüş Mersinliler, "Yine de hiç yoktan iyidir..."diyorlar.

Tarihi  Akdeniz Plajı alanının çok geniş olduğunu belirten  çalışmayı izleyen vatandaşlar,” Plaj gönlümüzdeki gibi değil, çünkü düzenlemeye Akdeniz Plajı denemez, Fener ve çevresinde olan tarihi plaj alanı bugün çeşitli işletmelere kiraya verilmiş. Bizler yıllardır feryat ediyoruz, ama hep kulak tıkandı. Sonuçta geçte olsa  düzenleniyor, hiç yoktan iyidir...”şeklinde konuştular.

Konuyla iligi Mersin Büyükşehir Beleidyesi'nden açıklama yapılmasa da, plajın paralı olacağı konuşuluyor...