Yeni Evlenen Çiftlerin Tercihi Mezitli Belediyesi Nikah Salonu Oldu... | MERSİN MOZAİK

Yeni Evlenen Çiftlerin Tercihi Mezitli Belediyesi Nikah Salonu Oldu...

Yeni Evlenen Çiftlerin Tercihi Mezitli Belediyesi Nikah Salonu Oldu... mersinmozaik.com

Mezitli Belediyesi Evlendirme Memuru Fatmanur Sel, “Nikah memurluğumuza çok yoğun talep var. Belediye olarak bu taleplere yetişmekte zorlanıyoruz. Türk vatandaşlarımız kadar Mersin’de yaşayan yabancı uyruklular da nikah için yoğun talep gösteriyor. 2022 yılında 1300’e yakın çiftçimize nikah kıyarak bu alanda büyük bir rekor da kırdık sayılabilir...”

2022 yılında yaklaşık 1300 çift evlenmek için Mezitli Belediyesi Nikah Memurluğunu seçti. Türk vatandaşlar kadar yabancı uyruklu vatandaşlar da Mezitli Belediyesi Evlendirme Memurluğunu tercih ediyor. Nikah işlemlerinin kolaylığı ve nikah salonun çevre düzeni bu tercihin nedenleri arasında yer alıyor.

Mersin’de yeni bir yaşama adım atmak isteyen çiftler tercihini Mezitli Belediyesi’nden yana kullanıyor. Nikah işlemlerinde sağlanan kolaylık, nikah salonunun bulunduğu konum ve çevre düzeni tercih edilmesinin en temel sebepleri arasında yer alıyor.

Viranşehir Mahallesindeki Aratos Spor Tesisleri yanında bulunan Mezitli Belediyesi Nikah Salonunun bahçe düzeni yeni evlenen çiftlere muhteşem bir görsel mekan oluşturuyor. Bu durum sadece 2022 yılında yaklaşık 1300 çiftçin evlenmek için Mezitli Belediyesi Nikah Salonunu seçmesini sağladı.

BAHÇEDE MUTLU ANLARINI FOTOĞRAFLARLA ÖLÜMSÜZLEŞTİRİYORLAR...

Evlenmek için gelen çiftler nikah salonu bahçesinde bulunan ortamda fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmiyor. Çiçeklerle çevrili bahçe düzeni, peyzajı nedeniyle genç çiftler nikahın hemen arkasında mutlu anlarını çektirdikleri fotoğraflarla ölümsüzleştiriyor. 

Mersin’in çeşitli ilçelerinden Mezitli’ye nikah kıymak için gelen çiftler olduğu bilgisini veren Mezitli Belediyesi Evlendirme Memuru Fatmanur Sel, Türk vatandaşlarının yanı sıra yabancı uyruklu vatandaşların da nikah akdinin gerçekleştirildiğini belirtti. 

YILDA 1300’E YAKIN NİKAH GERÇEKLEŞTİRİYOR!

Zaman zaman Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın da yeni evlenecek çiftlere sürpriz yaparak nikah törenlerine katıldığı bilgisini veren Mezitli Belediyesi Evlendirme Memuru Fatmanur Sel, “Nikah memurluğumuza çok yoğun talep var. Belediye olarak bu taleplere yetişmekte zorlanıyoruz. Türk vatandaşlarımız kadar Mersin’de yaşayan yabancı uyruklular da nikah için yoğun talep gösteriyor. 2022 yılında 1300’e yakın çiftçimize nikah kıyarak bu alanda büyük bir rekor da kırdık sayılabilir...” dedi.

Ek küçük resmiEk küçük resmi