CHP Toroslar İlçe Kongresi yeni yönetimi belirliyor... | MERSİN MOZAİK

CHP Toroslar İlçe Kongresi yeni yönetimi belirliyor...

CHP Toroslar İlçe Kongresi yeni yönetimi belirliyor... mersinmozaik.com

Partililer,"Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde hayal kırıklığına uğradık, ancak herşey bitmiş değil. Önümüzdeki yıl yerel seçimler var. Tartışma ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp bütünleşmeliyiz. Seçimin ilçemiz, Mersin ve ülkemize güzellikler getirecek olayların başlangıcı olmasını diliyoruz..."

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Toroslar İlçe Başkanlığı'nın  6. Olağan Kongresi, Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu'nunda gerçekleştiriliyor...
Uzun süren uğraşla mahallelerde seçilen delegelerin verceği oylarla yeni ilçe yönetim kurulları ve il kongresi delegeleri belirlenecek.
Olgun ortamda geçen kongreye partili milletvekilleri ve belediye başkanları, misafirler, CHP il yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda ilgi gösteriyor.
Konuşmaları ilgiyle izleyen görüşünü aldığımız partililer,"Bilindiği gibi geçtiğimiz aylarda yapılan seçimlerde hayal kırıklığına uğradık, ancak herşey bitmiş değil. Önümüzdeki yıl yerel seçimler var. Tartışma ve kırgınlıkları bir tarafa bırakıp bütünleşmeliyiz. İçinden geçtiğimiz zor süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Seçimin ilçemiz, Mersin ve ülkemize güzellikler getirecek olayların başlangıcı olmasını diliyoruz..."şekilde konuştular.