A.Galip Özkan Yalınayak Mahallesi’nde görüşmelerde bulundu... | MERSİN MOZAİK

A.Galip Özkan Yalınayak Mahallesi’nde görüşmelerde bulundu...

A.Galip Özkan Yalınayak Mahallesi’nde görüşmelerde bulundu... mersinmozaik.com

Özkan,". Önceliğimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongreden birlik beraberlik içinde güçlenerek çıkması. Adaylık konusuna gelince, fırsat buldukça aralarında partililerimizinde bulunduğu vatandaşlarla görüşüyoruz. Bugün Yalınayak Mahallesi’nde dolaşıp eş, dostla birlikte çevre sakinleriyle sohbet edip görüş ve önerilerini aldık..."

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi Toroslar Belediye Başkanı aday adayı A.Galip Özkan, parti ve dernek çalışmalarının yanı sıra vatandaşlarla da temaslarını sürdürüyor.

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe kongrelerini yakından takip eden Özkan, önceliklerinin Parti’nin kurultaydan güçlenerek çıkması olduğunu yineledi.

Bugün Yalınayak Mahallesi’nde görüşmelerini sürdüren A. Galip Özkan, yol haritalarının hazırlanmasında kaynak olacak veriler topladıklarını söyledi.

Mersin Mozaik’e değerlendirmede bulunan Özkan, “Bildiğiniz gibi Partimizin ilçe kongreleri devam ediyor. Süreci yakından takip ediyoruz. Önceliğimiz Cumhuriyet Halk Partisi’nin kongreden birlik beraberlik içinde güçlenerek çıkması. Aday adaylığı konusuna gelince, parti ve dernek çalışmalarından fırsat buldukça aralarında partililerimizinde bulunduğu vatandaşlarla görüşüyoruz. Bugün Yalınayak Mahallesi’nde dolaşıp eş, dostla birlikte çevre sakinleriyle sohbet edip görüş ve önerilerini aldık. Topladığımız veriler hazırlığını sürdürdüğümüz yol haritasına kaynak olacak. Her türlü görüş ve öneriye açığız. Çünkü paylaştıkça güçlenip çoğalırız..." görüşlerini dile getirdi.