Vali Ali Hamza Pehliva’nın kabul ve temasları sürüyor… | MERSİN MOZAİK

Vali Ali Hamza Pehliva’nın kabul ve temasları sürüyor…

Vali Ali Hamza Pehliva’nın kabul ve temasları sürüyor… mersinmozaik.com

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, makamında kabullerinin yanı sıra, katıldığı cenaze töreni ve mevlitlerde yakınlarını kaybedenlerin acılarını paylaşarak onları yalnız bırakmıyor.

Mersin  Valisi Ali Hamza Pehlivan, Kabul, temas ve ziyaretlerini sürdürüyor.

Vali Pehlivan, Kıbrıs Gazisi emekli Albay Haşmet Karaatmaca’nın Muğdat Camiinde düzenlenen cenaze törenine katılıp merhum ailesine taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.
Kılınan cenaze namazının ardından Kıbrıs Gazisi emekli Albay Haşmet Karaatmaca için hazırlanan askeri törenin akabinde merhumun Türk Bayrağına sarılı naaşı, Akbelen mezarlığına dualarla defnedildi.

Vali Ali Hamza Pehlivan, TRT Genel Müdür Yardımcısı Osman Bilgin ile görüştü.

Ziyaret vesilesiyle TRT ile işbirliği halinde yapılmakta olan ve planlanan çalışmalar ve ilgili çeşitli konularda değerlendirme ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyarete TRT Çukurova Müdürü Fatih Doğru eşlik etti.

Vali Pehlivan, 2023/388 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Ankara Vali Yardımcılığına atanan Mezitli Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin ve Muş Varto Kaymakamlığına atanan Gülnar Kaymakamı Musa Ayyıldız’ı kabul etti.

Vali Pehlivan, Valilik makamında gerçekleşen ziyaret vesilesiyle görev yerleri değişen Kaymakamlara yeni görev yerlerinde başarılar dileyerek, İlimize verdikleri hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Ali Hamza Pehlivan, Pençe-Kilit Operasyon Bölgesi’nde 26.08.2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Şehit olan, İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun için düzenlenen mevlid programına katıldı.
Erdemli İlçemize bağlı Akdeniz Mahallesinde düzenlenen programda Şehidimiz İstihkam Uzman Çavuş Taner Torun ve bütün şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi.
Vali Pehlivan, Şehidimizin eşi Beyza Torun’a, annesi Aysel Torun'a, kardeşlerine, diğer aile mensuplarına ve yakınlarına taziyelerini, sabır ve başsağlığı dileklerini iletti.

Vali Pehlivan’a; Erdemli Kaymakamı Aydın Tetikoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Mersin Merkez Komutanı Albay Tarhan Şevket Şenol, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya eşlik etti.