ZABITA TEŞKİLATI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET... | MERSİN MOZAİK

ZABITA TEŞKİLATI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET...

ZABITA TEŞKİLATI’NDAN BAŞKAN SEÇER’E ZİYARET... mersinmozaik.com

Trafiğe kapalı alanlarda daha iyi hizmet verebilmek için doğaya uygun elektrikli bisikletlerle zabıta personelinin görev yaptığından da söz eden Tuğluoğlu, trafiğe açık alanlarda da motosikletli ekiplerin hizmet verdiğinde söz etti. Zabıta teşkilatı olarak kılık kıyafete de büyük önem verdiklerinden söz eden Tuğluoğlu, Zabıta Teşkilatını ilk ziyaret eden belediye başkanı olması nedeniyle, ziyaretlerinden ötürü Başkan Seçer’e teşekkürlerini iletti.

-SEÇER: “ZABITAMIZIN VATANDAŞLA OLAN İKİLİ İLİŞKİLERİ TAMAMEN BİZİ YANSITIYOR”

-“BU DAİREMİZİN DAHA DA İLERİ GİTMESİNİ SAĞLAMAK İÇİN GAYRET SARF EDİYORUZ...”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Teşkilatı, Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Başkan Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Seçer, “Zabıta Teşkilatı kadim bir kuruluş. Belediye’nin de görünen yüzü, vatandaşta iç içe olan en önemli birimlerinin başında geliyor. Zabıtamızın sokaktaki tavrı, görüntüsü, oturması, kalkması, vatandaşa hitabı, ikili ilişkileri; tamamen bizi yansıtıyor...” dedi.

Zabıtanın toplumun huzurunu sağlayan kolluk kuvvetlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Seçer, “Göreve geldiğimiz günden bu yana eksiklerimizi görerek, bunları tamamlamak, daha iyi noktalara getirmek, çok önem verdiğimiz bu dairemizin her geçen gün daha da ileri gitmesini sağlamak için gayret sarf ediyoruz...” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Fuat Tuğluoğlu ile Zabıta Dairesi’nde görev yapan şube müdürleri, zabıta teşkilatının 197. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i ziyaret etti.

Ek küçük resmi

“Zabıtamızın vatandaşla olan ikili ilişkileri tamamen bizi yansıtıyor...”

Ziyarette; Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Olcay Tok, Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Fuat Tuğluoğlu ve Zabıta Dairesi Başkanlığı şube müdürleri yer aldı.

Zabıta Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Başkan Seçer, “Zabıta Teşkilatı kadim bir kuruluş. Zabıta Teşkilatı, Cumhuriyet Dönemi’nden önceye dayanan, Osmanlı Dönemi’nde kurulan ve Cumhuriyet ile beraber daha da tahkim olan, bir hüviyet kazanan bir kurum. Belediye’nin de görünen yüzü, vatandaşta iç içe olan en önemli birimlerinin başında geliyor. Zabıtamızın sokaktaki tavrı, görüntüsü, oturması, kalkması, vatandaşa hitabı, ikili ilişkileri; tamamen bizi yansıtıyor. İyiyse biziz, kötüyse de biziz. Ben Belediye Başkanınız olarak bu konuya özellikle dikkatinizi çekmek istiyorum ve yurttaşlarımızın böyle bir olumsuzlukla karşılaşmamalarını isteriz, ya da şikâyetlerini duymayı arzu etmeyiz. Buna da hassasiyet gösteriyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyoruz...” dedi.

“Bu dairemizin daha da ileri gitmesini sağlamak için gayret sarf ediyoruz...”

Zabıtanın toplumun huzurunu sağlayan kolluk kuvvetlerinden biri olduğuna dikkat çeken Başkan Seçer, “Zabıta Teşkilatımız; kentimizdeki dirliği, düzeni sağlayan kolluk güçlerinden bir tanesi. Göreve geldiğimiz günden bu yana eksiklerimizi görerek, bunları tamamlamak, daha iyi noktalara getirmek, çok önem verdiğimiz bu dairemizin her geçen gün daha da ileri gitmesini sağlamak için gayret sarf ediyoruz. Çağa ayak uyduracak hamlelerini gerçekleştirmek; yani giyim kuşamdan teçhizatına ve personelin eğitimine kadar her konuda da hassasiyet gösteriyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum...” ifadelerini kullandı.

Zabıta Teşkilatı’ndan Seçer’e teşekkür...

Ziyarette konuşan Zabıta Dairesi Başkanı Fuat Tuğluoğlu ise, Zabıta Teşkilatı’nın 197. kuruluş yıldönümünde Başkan Seçer’i ziyaret etmekten dolayı duydukları mutluluğu dile getirerek, teşkilat adına saygılarını iletti. Başkan Seçer göreve geldikten sonra Zabıta Teşkilatı olarak daha çok vatandaşla ilişkide olunan yerler olan halleri, otogarları ve özel güvenliği de bünyelerine aldıklarından söz etti. Tuğluoğlu, böylelikle zabıta teşkilatının daha fonksiyonel bir yapıya büründüğünden de söz etti. 80 personelin daha bünyelerine eklendiğinden söz eden Tuğluoğlu, teşkilatlarının daha da kuvvetlendiğinden söz ederek, merkezde 167, ilçelerde de 68 olmak üzere 235 personel ile hizmet verdiklerinden bahsetti. Tuğluoğlu ayrıca, Türkiye genelinde ve belediye tarihinde de ilk kez müdürlük sınavı açıldığını da aktardı.

Trafiğe kapalı alanlarda daha iyi hizmet verebilmek için doğaya uygun elektrikli bisikletlerle zabıta personelinin görev yaptığından da söz eden Tuğluoğlu, trafiğe açık alanlarda da motosikletli ekiplerin hizmet verdiğinde söz etti. Zabıta teşkilatı olarak kılık kıyafete de büyük önem verdiklerinden söz eden Tuğluoğlu, Zabıta Teşkilatını ilk ziyaret eden belediye başkanı olması nedeniyle, ziyaretlerinden ötürü Başkan Seçer’e teşekkürlerini iletti.

Ziyarette Zabıta Teşkilatı tarafından Başkan Seçer’e çiçek takdimi yapıldı.

Ek küçük resmi