A. Galip Özkan iddialı... | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan iddialı...

A. Galip Özkan iddialı... mersinmozaik.com

Özkan, “Toroslar sakinlerinin kendilerini anlayan ve toplumlarının parçası olduğunu düşündükleri belediye başkanı adayına oy verme olasılıklarının daha yüksek olduğunu görüyoruz. Bu inanç ve bilinçle görev almak istiyorum...

Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı ve CHP’den Toroslar Belediye Başkanı aday adayı A. Galip Özkan, güçlü bir programla seçmenin karşısına çıkacaklarını söyledi.

Kent merkezi ve kırsal kesimde temaslarını sürdüren Özkan, adil hizmet paylaşımının Sosyaldemokrat anlayışla mümkün olduğunu ifade etti...

Ali Galip Özkan, “Toroslar sakinlerinin kendilerini anlayan ve toplumlarının parçası olduğunu düşündükleri belediye başkanı adayına oy verme olasılıklarının daha yüksek olduğunu görüyoruz. Bu inanç ve bilinçle görev almak istiyorum. Potansiyel seçmenlere sunacak güçlü bir programla karşılarına çıkacağız.”dedi.

Gelişmiş ülkelerde iktidar olan sosyademokrat anlayışın adil paylaşımı gerçekleştirdiğini vurgulayan Özkan, "Gelişmiş ülkelerde sosyaldemokrat yönetim kabul görüyor. Çünkü sosyaldemokrat anlayış barış ve adil paylaşım ekseninde şekillenmiştir. Uzağa gitmeye gerek yok, Mersin’de Cumhuriyet Halk Partisi'nden seçilen sosyaldemokrat  başkanların yönetimindeki belediyeler, rutin hizmetlerin dışına çıkarak merkezde sosyal projelerle, kırsalda üreticilere destek verip toplumun her kesimiyle bütünleşiyorlar. Hedefiniz çıtayı daha yükseklete taşımak..." görüşlerini dile getirdi.