Vali Pehlivan’dan MEDYA ziyareti… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan’dan MEDYA ziyareti…

Vali Pehlivan’dan MEDYA ziyareti… mersinmozaik.com

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentte yayın yapan televizyon ve bazı radyoların bağlı bulundukları grupları ziyaret ederek yöneticilerden bilgiler aldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, kentte yayın hayatına devam eden İçel Tv, Sun Tv, Mersin Fm, Radyo Mer, Yörük Fm, İçel Fm ile Sun Fm televizyon ve radyo kanallarını ziyaret etti.
Vali Pehlivan, Mersin’in 1994 yılında yayın hayatına başlayan ilk özel ve yerel radyo kanallarından olan Mersin Fm ile yola çıkarak zaman içerisinde İçel Tv, Sun Tv, Radyo Mer, Yörük Fm, İçel Fm ile Sun Fm televizyon ve radyo kanallarını bünyesine ekleyen Tepe Medya Grubunu, Yenişehir İlçesi 50. Yıl Mahallesindeki binasında ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında Genel Koordinatör Rüstem Kaya Tepe’den bilgiler aldı, yayın hayatında başarılar diledi.
Ziyarette Vali Pehlivan’a Yenişehir Kaymakamı Nevzat Şengök eşlik etti.

Vali Pehlivan, ayrıca Kanal 33 Medya Grubunu da ziyaret etti.
Vali Pehlivan, 1994 yılından beri Türkiye’nin ilk yerel televizyonu olmanın yanı sıra 2. Özel televizyonu olma ünvanına sahip olan Kanal 33 Medya Grubunu Akdeniz İlçesi Çankaya Mahallesindeki binasında ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Demirtaş’tan bilgiler aldı, yayın hayatında başarılar diledi.
Ziyarette Vali Pehlivan’a Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener eşlik etti.