CHP’li Bulut, “Umut olmak zorundayız…” | MERSİN MOZAİK

CHP’li Bulut, “Umut olmak zorundayız…”

CHP’li Bulut,  “Umut olmak zorundayız…”     mersinmozaik.com

CHP’li Bulut, “AKP iktidarının yarattığı baskı ortamında özgür iradeleriyle CHP’yi tercih eden vatandaşların katılımını bizim için, partimiz için çok değerli buluyoruz. Önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçime doğru büyüyerek, güçlenerek, yenilenerek yolumuza devam edeceğiz. Yenilenmiş kadrolarımızla, örgütlerimizle yerelde ve genelde halkın ve emeğin iktidarını yeniden kuracağız...”

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Ceyhan’da üye katılım töreninde partililerle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi’ne yeni katılan 262 üyeye parti rozetlerini takan Bulut, “İktidarın yarattığı baskı ikliminde partimize bu katılımlar çok değerli. Yerel seçime doğru büyüyerek, güçlenerek, yenilenerek yolumuza devam ediyoruz...” dedi.

CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Ceyhan’da yeni seçilen İlçe Başkanı Caner Aydar ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar diledi. CHP’li Bulut, Ceyhan’da CHP’ye yeni katılan 262 üyeye de rozetlerini taktı.

YENİLENECEĞİZ, GÜÇLENECEĞİZ...

CHP’li Bulut, “AKP iktidarının yarattığı baskı ortamında özgür iradeleriyle CHP’yi tercih eden vatandaşların katılımını bizim için, partimiz için çok değerli buluyoruz. Önümüzde bir yerel seçim var. Yerel seçime doğru büyüyerek, güçlenerek, yenilenerek yolumuza devam edeceğiz. Yenilenmiş kadrolarımızla, örgütlerimizle yerelde ve genelde halkın ve emeğin iktidarını yeniden kuracağız...” dedi.

UMUT OLMAK ZORUNDAYIZ...

İktidar karşıtı yaklaşık yüzde 50’lik bir bloğun umut olarak CHP’yi gördüğünü kaydeden CHP’li Bulut, şöyle devam etti:

Bize oy veren milyonlara borcumuz var. AKP iktidarının 21 yılda ekonomide, hukukta, demokraside yarattığı yıkıma karşı halkın elinde avucunda kalan tek umut CHP’dir. Kendi içinde daha demokrat, eksikliklerini söyleyen, daha aktif daha etkili çalışan bir CHP’yi yeniden ayağa kaldırmalıyız ve bunun için gücümüz de birikimimiz de var. Yaşar Kemal der ki “İnsanoğIu, umutsuzIuktan umut yaratandır. Umudu yeniden örgütleyeceğiz. Değişecek, yenilenecek ve bir kez daha başaracağız. Bizler ezilen, haksızlığa uğrayan, ülkenin geleceğinden endişe duyanlara umut olmalıyız. Haksızlıktan, hukuksuzluktan, adaletsizlikten bunalanlara, torpile dayalı haksız mülakatta elenen gençlerimize, beslenme çantası bile hazırlayamayan, asgari ücretle kirasını, faturasını zar zor ödeyen dar gelirli vatandaşlarımıza, devlette yıllarca dirsek çürütüp 7.500 TL aylığa muhtaç edilen, sefalete, yokluğa itilen emeklimize umut olmak zorundayız. Kurucu değerlerimize yeniden dönmek zorundayız. Halkı bu yoksulluk girdabından kurtaracak Türkiye'de adaleti, demokrasiyi yeniden tesis edeceğiz.

KATILIM ARTACAK...

İlçe kongresinde göreve seçilen Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar’ı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Bulut, “Bu katılımların daha da artarak devam edeceğine inanıyorum. İlçe Başkanımıza ve böyle bir zamanda hiç çekinmeden partimize katılan yeni üyelerimize teşekkür ediyorum...” dedi.