Yenişehir Belediyesi depremzedelerle dayanışma ruhunu canlı tutuyor... | MERSİN MOZAİK

Yenişehir Belediyesi depremzedelerle dayanışma ruhunu canlı tutuyor...

Yenişehir Belediyesi depremzedelerle dayanışma ruhunu canlı tutuyor... mersinmozaik.com

Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri gönüllülerle birlikte Hatay’ın Harbiye ilçesindeki Yükselen Işıklar Anaokulunda çocuklarla buluştu. Renkli ve eğlenceli bir gün geçiren çocuklara Mersin Rum Ortodoks Kilisesi ile Nesibe Aydın Okullarının da katkılarıyla oyuncaklar ve kışlık elbiseler de hediye edildi.

Yenişehir Belediyesi ekipleri Hatay’da çocuklarla buluştu...

Mersin Yenişehir Belediyesi, Hatay’ın Harbiye ilçesindeki Yükselen Işıklar Anaokulunda eğitim gören çocukları Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleriyle ziyaret etti. Çocuklara özel eğlenceli bir etkinlik programı hazırlayan Yenişehir Belediyesi, gün boyunca çocuklara yönelik renkli oyunlar, dans aktiviteleri ve eğlenceli atölyeler düzenledi.

6 Şubat’ta meydana gelen ve toplamda 11 ili etkileyen 7,7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından çalışmalarını sürdüren Mersin Yenişehir Belediyesi, toplumun her kesimine destek olmaya ve dayanışma ruhunu canlı tutmaya devam ediyor.Yenişehir Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü ekipleri gönüllülerle birlikte Hatay’ın Harbiye ilçesindeki Yükselen Işıklar Anaokulunda çocuklarla buluştu. Renkli ve eğlenceli bir gün geçiren çocuklara Mersin Rum Ortodoks Kilisesi ile Nesibe Aydın Okullarının da katkılarıyla oyuncaklar ve kışlık elbiseler de hediye edildi.

Özyiğit, “Nerede bir ihtiyaç varsa elimizi en güçlü şekilde uzatmaya gayret gösterdik....

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, “Bu zorlu dönemde, Yenişehir ailesi olarak depremzede kardeşlerimizin yanında olmak, onların acılarını hafifletmek ve yaralarını sarmak için çaba sarf ettik.Yenişehirli hemşehrilerimi kutluyorum. Gerçekten de büyük bir duyarlılıkla tüm imkanlarıyla seferber oldular. Yenişehir Belediyesi olarak 6 ay boyunca iki yurdumuzda binlerce depremzedeyi misafir ettik. Bölgeye ve Mersin’e gelen depremzede vatandaşlarımıza yardım malzemeleri ulaştırdık. Çocuklarımıza eğitimler verdik. Nerede bir ihtiyaç varsa elimizi en güçlü şekilde uzatmaya gayret gösterdik. Depremzedelerle dayanışma ruhunu yaşatmamız gerekiyor. Kadın ve Aile Müdürlüğümüz ve gönüllü hemşehrilerimiz Harbiye’de çocuklarımızla buluştular. Bu da çok kıymetli, çocuklarımızın yüzünde en ufak bir tebessüm yarattıysak ne mutlu bize...”diye konuştu.