A. Galip Özkan Kararlı... | MERSİN MOZAİK

A. Galip Özkan Kararlı...

A. Galip Özkan Kararlı... mersinmozaik.com

A. Galip Özkan, "Toroslar’da doğup büyüyüp yetiştiğim için bölgeyi çok iyi biliyorum. Konusunda uzman arkadaşlarımızla mevcut sorun ve çözümlerine yönelik yoğun çalışma içindeyiz. Kentteki kurum, kuruluş, Sivil Toplum Örgütleri, yöre sakinleriyle temaslarımızı sürdürüyoruz..."

CHP'den Toroslar Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayarak sahaya inen Sosyal Demokrasi Derneği Mersin Şubesi Başkanı A. Galip Özkan, Cumhuriyet Halk Partisi sevdalısı olarak Toroslar’dan yola çıktıklarını vurgulayarak, rehberlerinin Mustafa Kemal Atatürk olduğunu söyledi.

Önceliklerinin Cumhuriyet Halk Partisi’nin birlik ve beraberliği olduğunun altını çizen Özkan, “Ülkemiz, ekonomik, sosyal ve siyasal anlamda sıkıntı içinde. Ama tüm güçlükleri aşmak adına umutlu ve kararlıyız..." diyor.

Mersin Mozaik’e değerlendirmede bulunan A. Galip Özka, Toroslar’ın kaderini değiştireceklerini belirterek, "Toroslar’da doğup yetiştiğim için kent merkezinden kırsala bölgeyi çok iyi biliyorum. Konusunda uzman arkadaşlarımızla mevcut sorun ve çözümlerine yönelik yoğun çalışma içindeyiz. Kentteki kurum, kuruluş, Sivil Toplum Örgütleri, yöre sakinleri ve ilgili çevrelerle temaslarımızı sürdürüyoruz. Toroslar’ın kaderini değiştireceğiz. Önceliğimiz birlik, beraberlik ruhuyla Partimizi yerelde ve genelde iktidara taşımak. Rehberimiz Mustafa Kemal Atatürk..."görüşlerini dile getirdi.