Vali Pehlivan’ın Anamur İncelemeleri… | MERSİN MOZAİK

Vali Pehlivan’ın Anamur İncelemeleri…

Vali Pehlivan’ın Anamur İncelemeleri… mersinmozaik.com

Pehlivan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan Anamur İskelesinde incelemelerde bulundu. Toplam 350 metre uzunluğa, 49,5 metre de genişliğe sahip olan iskele hakkında Liman Başkan Vekili Hüseyin Demir’den bilgiler aldı.

Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Anamur-Ören Mahallesinde Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Anamur Belediyespor’un antrenman ve maçlarını yaptığı, aynı zamanda konakladığı tesislerde incelemelerde bulundu.

Vali Pehlivan, yenilenen tesis hakkında Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’tan bilgiler aldı, Anamur Belediyespor oyuncuları ile bir süre sohbet ederek onlara başarılar diledi. 

Vali Pehlivan ziyaretinin ardından, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yaptırılan Anamur İskelesinde incelemelerde bulundu. Toplam 350 metre uzunluğa, 49,5 metre de genişliğe sahip olan iskele hakkında Liman Başkan Vekili Hüseyin Demir’den bilgiler aldı.
Vali Pehlivan ayrıca; Anamur-Güzelyurt Mahallesinde Anamur Belediyesi tarafından yapılan Devlet Bahçeli Sahil Parkında incelemelerde bulundu. Parkta yürütülen çalışmalar hakkında Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’tan bilgiler alan Vali Pehlivan, parkta bulunan vatandaşlar ile de bir süre sohbet etti.

Ziyaretlerde, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Anamur Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy, Orman Bölge Müdürü Mustafa Yalçın, Karayolları 5. Bölge Müdürü İlhan Aytekin de bulundu.